101 SUMMER SALE!

De fapt, nu este cea de a o suta una campanie a noastra de vara. Poate ca vom ajunge si acolo :D. Acum este doar a…. treia. Asta daca am socotit bine pana acum. Dar cum precedentele s-au bucurat de succes si de o mare audienta, campania de reduceri Summer Sale o putem considera deja traditionala la www.101jucarii.ro si la www.101figurine.ro , ea suprapunandu-se perioadei de vacanta.

Cu perioada de vacanta este o mica problema. Unii dintre voi o incep in 15 iunie, altii in 24 iunie, unii termina scoala la inceputul lunii iulie. Asa ca, pentru a aduce lucrurile la un numitor comun, campania noastra se va desfasura in perioada 15 iulie – 1 septembrie, la fel ca in anii anteriori, astfel incat sa cuprinda pentru cat mai multi – inclusiv pentru cei care au avut bac-ul saptamana trecuta (si vreau sa cred ca cei in cauza l-au cu trecut cu bine!) – zilele de vacanta si de relaxare.

Cum spuneam, 101 vine de la numele site-urilor noastre, pentru ca, in mod cert, vor fi cu mult mai mult de 101 jucarii, figurine si accesorii la pret redus. Care sunt ele si cum se va desfasura in mod concret campania din aceasta vara, in cele cateva randuri care urmeaza.

E chiar simplu.  Butoanele intitulate pana acum Reduceri de pe www.101jucarii.ro si www.101figurine.ro isi vor schimba denumirea pe durata campaniei si vor fi rebotezate – ati ghicit! – Summer Sale. Sa nu credeti insa ca este o simpla operatie de cosmetizare. Procentele de reduceri sunt cu mult mai insemnate iar produsele vor fi cu mult mai numeroase decat in mod curent! Urmariti (si comparati, daca nu ne credeti….) procentele trecute pe etichetele rosii sau verzi din coltul pozelor!

Atat de insemnate si atat de numeroase incat nu are niciun rost sa prezentam aici cateva dintre ele. De aceea ne vom limita – in mod orientativ – la cateva categorii mai „atacate” de caldura verii si mai afectate de reduceri. Personajele din Desene animate sunt primele care se grabesc sa se apropie de voi la preturi mai mici in aceasta perioada. Nu ma puneti sa va dau exemple pentru ca s-ar termina si campania, si vacanta! Nu vreau sa dau exemple nici macar din Star Wars Universe, prea multe tipuri de soldati si luptatori acolo …. Ca la razboi! Si ca la reduceri! J Cat despre Supereroii listati pe www.101jucarii.ro …. haideti sa va dau un indiciu: presupun ca multi dintre voi ati vazut deja filmul Batman vs. Superman. Sau cunoasteti seria de jocuri Arkham. Got it?

Atacul Summer Sale lasa urme adanci si la www.101figurine.ro. Superheroes, personaje DC sau din Video Games – fantastici si indrazneti, viteji si rezistenti – nu pot face fata acum la topirea preturilor. Reduceri similare cu cele intalnite la eroii din comics sufera si cei din categoria Manga & Anime. Spre exemplu super-„soldatele” conduse de catre renumita Sailor Moon nu rezista acum atacurilor. Se …clatina si se fac mai mici…la preturi! Dar doar din 15 iulie pana la 1 septembrie!

Iar asta nu e totul. Sunt si alte personaje din alte categorii si multe alte items cuprinse in perioada de Summer Sale. Si nici asta nu e totul.

Mai avem si un bonus special pentru jucarii, pe site-ul care le gazduieste. La fel ca la editia din vara trecuta – dar intr-o modalitate usor diferita de aceasta data – exista si  Super Summer Sale. Ce inseamna in mod concret acum: la achizitionarea unui sau a mai multe produse cu o valoare totala de minim 200 RON – indiferent daca sunt la reducere sau nu – primiti in mod gratuit, la alegere, un item (jucarie, figurina sau accesoriu de pe www.101jucarii.ro) marcat cu eticheta galbena SSS! SSS, adica Super Summer Sale! Va puteti bucura de pretul acestor produse si daca le achizitionati separat. SSS va aduce reduceri de pana 50%! Acesta este felul nostru de a-i face pe cei mici – si nu doar pe ei – sa se bucure si mai mult de vacanta lor binemeritata. Pentru ca la noi, vacanta = (super)reduceri!

Recapitulam? Intre 15 iulie si 1 septembrie – campania Summer Sale. Accesati pe cele 2 site-uri butoanele speciale si „atacati” jucariile, figurinele si accesoriile cu etichetele rosii, cele care indica procentele de reducere. Iar ca bonus, www.101jucarii.ro va ofera Super Summer Sale – items gratuite, la alegere, marcate cu eticheta galbena SSS, daca ati achizitionat produse in valoare totala de minim 200 RON sau achizitionate in mod direct, buccurandu-va de reduceri peste 50%! Simplu, nu? In rest, enjoy holiday! And enjoy Summer Sale & Super Sale Sale!  🙂