101jucarii si Comic Con Bucuresti

Au trecut zece zile de la acest eveniment si inca gasesti articole si filme cu si despre ce s-a intamplat acolo. Va impartasim si noi impresiile noastre despre East European Comic Con Bucuresti, 2013.

Toata lumea care a trecut pe acolo si-a facut o impresie. Unora, mai carcotasi de felul lor le-a sarit in ochi (si mai ales in nas) fumul scos de clatita uriasa. Altora le-a placut atmosfera – toata lumea era…libera. Toti se simteau liberi sa se exprime. Ceea ce, cu siguranta este un lucru nemaipomenit. Sa nu te simti constrans de reguli scrise sau nu, sa poti sa iti exprimi emotii si ganduri, este pentru toata lumea o bucurie.

Organizatorii merita toate felicitarile, mai ales ca sunt voluntari in acest proiect, mai ales pentru ca sunt tineri si au avut curajul sa organizeze acest eveniment, mai ales ca au avut un adevarat succes.

In ceea ce priveste expozantii comerciali de action figures, ca noi la asta ne pricepem, am fost trei la numar: 101jucarii, colectii figurine si concurenta noastra din Ungaria.

Am fost foarte bucurosi sa ii cunoastem pe cei de la colectii figurine, au o echipa grozava si vand statuete pentru colectionarii de inalta clasa.

Cu vecinii nostri nu am interactionat dar le-am …apreciat preturile si …ne oprim aici cu comentariile. 🙂

Iata si concluziile noastre, referitoare strict la publicul pasionat de action figures, la publicul care s-a oprit in fata standului nostru si cu care am interactionat intr-un fel sau altul:

In Romania exista pasionati de action figures! Multi! Cunoscatori! Care stiu ce sa caute, ce sa intrebe, ce sa spuna. Nici nu va dati seama cat de mult a contat pentru noi, cat de bucurosi am fost sa avem cu cine impartasi pasiunile noastre. Cat de bucurosi am fost sa ii vedem discutand intre ei.

Pentru ca sunteti curiosi va spunem cu ce produse am avut succes: Predators, in primul rand, Assassins Creed, The Hobbit, Death Note, Bleach, Naruto si alte personaje din jocuri video.

Ne-a placut ca lumea se simtea ca intr-o mare familie, ca am vazut multe zambete, ca s-au legat prietenii si mai ales, ca ne-am intalnit o parte din fanii nostri.

Incheiem intr-un ton optimist, cu certitudinea ca East European Comic Con 2014 va fi peste cel din acest an din toate punctele de vedere.