2014: LOOKING BACK

In primul rand si inainte de a privi in urma la cum a fost anul 2014, va uram tuturor un an foarte bun, va uram ca tot ceea ce va doriti sa se implineasca, sa va mearga din plin in ce v-ati propus si, evident, la multe…jucarii si figurine!

Pentru a fi insa mai clari in ceea ce ne dorim noi pentru 2015, o sa incercam o privire retrospectiva la ce a adus anul care a trecut si cum a fost 2014 pentru noi. Este firesc sa facem acest lucru si este la fel de firesc sa impartasim acest “looking back” si cu voi, prietenii nostri si cei care ne sunteti mereu aproape.

Asadar, ce am facut anul trecut? Cu certitudine, cea mai mare realizare se intituleaza www.101figurine.ro. Nu mai este cazul sa revenim la motivele si cauzele care au dus la aparitia noului site, am explicat pe larg aceste lucruri in perioada imediat urmatoare lansarii. Dar, dupa aproximativ 10 luni de la aparitie, il putem considera un succes si ca si-a atins (pana in acest moment) scopul pentru care a fost creat. Ne vom stradui sa il imbunatatim si sa il dezvoltam si in acest an, atat separat – cu exponate in marea lor majoritate din categoria adult collectables – cat si in stransa legatura cu, atunci cand este cazul, www.101jucarii.ro, care, a mai suferit si el ceva modificari si imbunatatiri, pe ici pe colo, in anul ce a trecut.

Interactiunea si comunicarea cu voi inseamna aproape totul din punctul nostru de vedere. Ne straduim sa va impartasim cat mai multe informatii, sa fim cat mai interesanti si atractivi. Cat am reusit si cat nu dintre acestea in 2014, nu putem cuantifica in mod exact. Va lasam pe voi sa o faceti si in continuare. Noi va promitem ca vom tine cont si ca vom pretui si pe mai departe observatiile, sugestiile, feed-back-urile voastre, fie ca ele au avut ca obiect aspecte punctuale (produse, serii sau categorii noi de jucarii, figurine, accesorii, etc), fie ca s-au referit la diverse evenimente – concursurile organizate singuri sau in parteneriat (Creative Monkeyz, Incepe scoala!) – sau la campaniile noastre Summer Sale, Halloween si Black Friday 2014.

Noi nu insemnam (din fericire!!) doar www.101jucarii.ro si www.101figurine.ro. Ca existam si in carne si oase (am fost cat pe aci sa scriu ceva si despre numarul de articulatii….:D), ati putut constata cu ocazia unor evenimente live, cum au fost cele de anul trecut: East European Comic-Con din primavara, ICE Comic-Con din luna noiembrie sau KIDEX (asta din 2014 a fost prima si singura editie la care am participat ever). Speram ca si in 2015 sa ne putem vedea, cunoaste, impartasi opinii si sa ne simtim bine impreuna cu ocazia Comic-Con, care va avea loc anul acesta in aprilie sau mai, perioada nefiind fixata cu certitudine in acest moment.

Cele doua site-uri ale noastre s-au dezvoltat, au crescut si s-au imbogatit pe parcursul anului trecut cu numeroase categorii si serii noi, cu mai multe jucarii, figurine si accesorii decat in anii precedenti. Cate ceva pentru fiecare, am putea spune. Nu i-am uitat insa nici pe unii dintre cei ce si-ar dori cu ardoare o jucarie – cat de mica – dar care nu si-o pot permite si nu au alaturi pe nimeni care sa le-o cumpere. Am incercat sa le aducem si acestora putina bucurie, cu ocazia sarbatorilor de Paste si de Craciun, continuand colaborarea cu organizatia M.A.M.E., cea care, cu devotament si inima mare, incearca sa faca fericiti – chiar si pentru o zi – pe cativa dintre copiii fara parinti. De asemenea, in plan local, costumele si accesoriile donate de catre noi si-au dorit sa dea un mic imbold elevilor de la Scoala Micilor Vedete pe calea lor spre celebritatea la care viseaza inca de la o varsta frageda.

Acestea nu sunt decat cateva repere – dar cele mai importante – pe care le-am atins in drumul nostru de anul trecut. Un an bun, per ansamblu. Dar un an care ne motiveaza sa incercam sa fim si mai buni – sub toate aspectele – in cel care abia a inceput. Ce va fi, vom putea evalua peste 12 luni. Si o vom face tot impreuna cu voi!