Atmosfera incendiara la Wrestlemania Revenge Tour

Sala Polivalenta Bucuresti, 21 aprilie

Nu pot sa apreciez numarul celor care s-au bucurat de acest eveniment, dar pot sa apreciez cu usurinta atmosfera din timpul spectacolului. A fost o atmosfera incendiara, am vazut cum copiii se pot bucura de un spectacol pe care l-au visat atata vreme, le-am citit pasiunea pe fata, am vazut-o in gesturile lor, in mainile ridicate si in vocile ragusite in final.

Copiii traiesc intens momentele de bucurie, nu isi ascund emotiile, sunt liberi in exprimare, poate ar trebui sa mai invatam si noi de la ei.

Ca sa revenim la subiect, am avut aseara bucuria sa vedem atat de aproape de noi – echipa de la 101jucarii, sapte copii cu sufletul la gura, care pret de trei ore neintrerupte nu au stat nici macar o secunda pe scaun, ci doar in picioare pe el, sau alergand de la scaune la ring si invers, sapte copii plini de viata, bucurosi ca au participat la acest eveniment:

Andrei din Bucuresti, Robert, Alin si Harry din Zimnicea, Alin-Andrei din Giurgiu, Mihnea si Alex din Targoviste.

Suntem convinsi ca nu il vor uita asa usor, cum nici noi nu o vom face. Cateva fotografii din aceasta seara sunt aici: http://on.fb.me/hq8ufK

In final, am sa-i rog pe toti cei sapte copii sa ne spuna, aici pe blog, la comentarii, ce le-a placut cel mai mult la acest eveniment, ce i-a impresionat cel mai mult, si daca a fost conform asteptarilor lor.