Azi, de ziua voastra

Dragi copii,

Azi, de ziua voastra, va dorim zile frumoase, dorinte implinite, copilarie fericita. Stim ca deja va ganditi la vacanta, e atat de aproape ca ati inceput deja numaratoarea inversa!

Mai stim ca va plac surprizele. De aceea va facem si noi azi cateva surprize:

Pe cei pasionati de Wrestling ii anuntam ca serii noi vor fi in magazinul nostru incepand de maine. De asemenea, in scurt timp, vom avea si centuri noi Wrestling.

Surpriza principala insa este tombola de azi. Cu ajutorul unui program special vom trage la sorti ce copil va primi azi un cadou de la 101jucarii.ro. Sunt inscrisi la tombola toti clientii de pe site-ul nostru, toti cei care si-au facut cont si au avut minim o comanda.

Cadoul va fi o figurina, vom incerca sa fie personajul preferat al copilului, in functie de comenzile date anterior. Tragerea la sorti si raspunsul va fi dat in aceasta seara, in jurul orei 20:00.

Ii multumim lui Alin pentru ideea avuta si il asiguram ca nu-l uitam pentru asta! 🙂

Cu aceasta ocazie, va incurajam pe toti sa ne spuneti ideile bune care va vin in minte. Caile de contact sunt: telefonul, mess-ul, adresa de contact (contact@101jucarii.ro), adresa de yahoo (jucarii101@yahoo.com), contul de facebook si blogul.

Ramaneti cu ochii pe noi!