Castigatorii concursului “Descrie Wrestlerii tai preferati”

Ateptarea a luat sfarsit…..

Asa cum se cade, intai de toate le multumim tuturor participantilor la concurs. Le multumim pentru timpul pe care l-au acordat concursului, pentru interesul lor si chiar pentru …nerabdarea lor. Toti ati pus suflet in descrierile voastre, toti v-ati aratat pasiunea pentru acesti oameni si pentru acest sport: C. Robert, Alin, Harri, Marian L., B. Roberto, I. Alexandru si ….Rezerva. Aceasta este ordinea in care am primit descrierile voastre. Aproape toti ati fost spontani si ati aratat cate cunostinte aveti despre WWE.

Dar, pentru ca suntem intr-un concurs, doi dintre voi au fost cei mai buni: Ionita Alexandru si Cojoaca Robert. Felicitari! Veti primi curand fiecare cate o figurina pentru efortul si talentul vostru iar la descrierile personajelor respective veti gasi in paranteza numele vostru.

Ne place sa fim in dialog cu voi, ne place sa va ascultam ideile, ne place sa va imprieteniti intre voi, ne place sa va provocam la concursuri, ne place sa va aduceti prietenii aici, ne placem sa fim obiectivi si sper sa si reusim.

Stim care este urmatoarea intrebare pe care v-o puneti cu totii: Ce urmeaza?

Deocamdata va spunem atat: urmeaza vacanta mare in care 101jucarii vrea sa vina cu multe surprize!