Ce noutati vreti pentru vacanta de iarna si de ce

Salut,

Am observat ca iar va plictisiti. Poate din cauza scolii :), inca nu v-ati obisnuit cu ideea ca a inceput. Ne-am gandit sa va oferim ocazia sa va inviorati pe blogul nostru (si sa renuntati la commuri care nu va caracterizeaza si pe care nu ni le dorim).

Una dintre ideile voastre comune la ultimul concurs a fost sa aducem noutati pe site. Pentru ca au fost personaje/figurine pe care unii dintre voi ne-au indicat sa le aducem pe site iar altii din contra, sa nu le aducem, vrem sa dezbateti aici cu amanunte pro si contra.

Astfel, propunerile voastre au fost: Lucha Libre, Legends (WWE Mattel), TNA, DVD-uri, Mighty Beanz, Tech Deck, Lego, Pokemon, Hot Wheels, FullMetal Alchemist, Bleach, Piratii din Caraibe, jocuri pentru console, accesorii noi, Phineas si Ferb etc.

Deci, ce vrem de la voi? Sa spuneti, aici pe blog, ce jucarii noi doriti sa vedeti pe siteul nostru si sa va sustineti punctul de vedere. Prietenii vostri va vor combate sau va vor sustine, aducand la randul lor argumente.

Va lasam timp pentru ca stim ca urmeaza testarile si vrem sa scapati cu bine de ele. Nu, nu se … lasa cu premii. Nu vrem sa credem ca discutati pe blog doar cand sunt concursuri cu premii.

Noi ne-am propus sa imbogatim colectia de la 101jucarii cu: masini de colectie (Nissan, Dodge Viper, Porsche Carrera, Hummer, si multe altele, toate de la Jada Toys), jucarii Batman – serii noi (Brave & The Bold, Incorporated Series, Batmobile), papusi Barbie (collector edition), serii noi GI Joe (figurine si vehicule), noutati jucarii Iron Man, serii noi Ben 10, jucarii Piratii din Caraibe (figurine si lego), figurine Flashpoint, jucarii Star Wars (serii Vintage si plusuri), figurine Hulk (noutati de la Marvel Select Figure), jucarii Angry Birds si lista nu se opreste aici.

Asadar, asteptam cu interes propunerile voastre. Si nu uitati, cu argumente (de ce va plac, de ce le vreti pe site-ul nostru, sunteti interesati doar sa le vedeti in Romania sau sunteti fani, va intereseaza personajul sau apreciati figurinele si de ce, etc)!

Echipa 101jucarii