Clubul Colectionarilor

101jucarii.ro exista si se dezvolta doar cu ajutorul copiilor pasionati de action figures, pasionati de personaje, de curajul, faptele si victoriile lor.

Am aparut cu ajutorul lui Mihnea din Targoviste. La cei 9 ani ai lui, pasionat de Ben10, de Naruto, de Spiderman si de Bakugan ne-a facut cunostinta cu fiecare, am invatat puterile lor, le-am cunoscut dusmanii.

Apoi l-am cunoscut pe Robert din Zimnicea care ne-a inviorat, care ne-a sustinut, care ne-a invatat ce este Wrestlingul, facandu-ne cunostinta cu toate starurile ringului.

Apoi a aparut in clubul nostru si Alin, prietenul lui Robert, care de fiecare data voia o jucarie noua, pasionat si el de Wrestling.

A urmat Alin Andrei din Giurgiu, pasionat de fotbal si wrestling in egala masura. La fel Mihai, Robert si Cosmin din Targoviste.

Apoi am cunoscut-o pe Lacramioara din Targu Jiu, pasionata de Anime, de Naruto si de toti prietenii lui.

Am facut cunostinta cu Halo cu ajutorul lui Mihai din Cluj Napoca.

Tuturor le multumim pentru pasiunea lor, pentru sfaturile lor, pentru implicarea lor in aceasta lume, pentru sustinerea lor, pentru ideile lor si, nu in ultimul rand, pentru comenzile lor.

Infiintam cu aceasta ocazie Clubul Colectionarilor din 101jucarii.ro. Curand vom gasi conditiile de inscriere in club, concursuri si premii pentru cei inscrisi, facilitati.

Nu uitati, va asteptam in continuare pe site-ul nostru, pe mess-ul nostru, pe facebook, pe twitter, si, mai nou pe blogul nostru :)!