Concurs bilete, Wrestlemania Revenge Tour, de Ice Verde

Buna seara!
Ma numesc Stefan Georgescu, am varsta de 13 ani. Sa va povstesc cum a inceput pasiunea mea pentru wrestling. [in special marele Jonh Cena]
Eram in  clasa a 4-a [sau a 3-a, in fine acum sunt a 7-a] si am descoperit wrestlingul pe youtube. Cand am avzut acele miscari mi s-au parut incredibile! Eram uimit, incercam sa le imit pe cele mai simple si unele chiar imi reusau.
Am auzit despre acest eveniment la tv. Sunt foarte fericit ca am sansa de a castiga un bilet. Cum am dat de site-ul vostru? Cautam un tricou cu “Never Give Up” [tricoul lui John Cena] de vanzare in Romania. Ei bine, pe site-ul vostru l-am gasit si deindata ce voi strange bani mi-l voi cumpara deoarece sunt un mare fan al lui Cena; acesta ma inspira, iar sloganul lui “Never Give Up”[nu renunta niciodata] ma ajuta foarte mult.
De ce as vrea sa particip la acest eveniment? Deoarece este o sansa unica de a imi vedea idolul si de a vedea un meci de wrestling cu ochii mei, intotdeauna ma gandeam cum ar fi. Sunt un mare fan al wrestlingului si al lui John Cena cum am scris si mai sus, plus ca este WrestleMania Revenge Tour, nu este orice tur, a mai fost un eveniment cu wrestleri, dar nu erau foarte cunoscuti desi m-asi fi dus, problema au fost biletele.
Cand era mic spuneam: Cand voi fi mare, as vrea si eu sa devin un wrestler ca Jonh Cena! Ce vremuri, acum este aproape imposibil, desi o mica parte din mine inca viseaza…Vreau sa merg la acest eveniment, sa tin o pancarda cu “Never Give Up” pentru a-l incuraja pe John Cena, si pentru a trai acea atmosfera, sa ii strig numele si sa aud intro-ul lui. Ar fi un vis devenit realitate si, nu glumesc cand spun asta. As fi foarte fericit! Deja, mi-ati indeplinit un vis, aveti accesorii si tricouri cu logo-urile wrestlingului, pe care le voi achizitiona, dupa ce strang banii necesari.

Va multumesc foarte mult ca ati avut rabdarea de a citi rugamintea unui copil si ca poate poate imi veti indeplini visul, si imi veti acorda acel bilet. Daca ,intradevar aveti bunavointa, contactati-ma la 07……. sau la id-ul meu de messenger: …… (am numarul vostru notat in agenda). Va rog impliniti-mi acest vis! Va multumesc inca o data ca mi-ati citit scrisoarea!

– trimis la data de 20 martie 2011 –