CONCURS – ULTIMUL START!

Haideti sa fim foarte bine intelesi de la inceput. Ultimul start – pe 2015, evident – s-a dat odata cu inceputul vacantei, adica acum….cateva zile. Doar nu o sa ma apuc eu aici sa va spun cat a trecut deja din vacanta. Iar ultimul start pe anul asta nu putea fi decat unul care se refera la un concurs. Mai precis, la deja traditionalul nostru concurs de iarna. Vreti mai multe detalii? Atunci click aici: https://www.facebook.com/101jucarii/posts/1003541533036601?fref=nf Sau aici: https://www.facebook.com/101figurine/ Vei gasi chiar mai multe detlaii si …surprize. Sau cauta #concursdeiarna. Succes!

Asta ar fi, (foarte) pe scurt. Dar cum concursurile au jucat un rol extrem de important in evolutia si dezvoltarea www.101jucarii.ro + www.101figurine.ro, in comunicarea cu voi – prietenii nostri – in incropirea si apoi in largirea comunitatii noastre, am hotarat sa le dedicam acest articol cu o privire oarecum retrospectiva. Spuneti-i cum vreti: usoara nostalgie, evaluare (asta pentru ca tot suntem la sfarsit de an si e vreme de evaluari)…habar nu am. Dar, pe de alta parte, sunt convins ca unii dintre cititori isi vor aduce aminte cu placere de momentele pe care le vom evoca mai jos.

Incheiem acum cel de-al cincelea an de concursuri. E ceva, nu? Mai ales daca tinem cont ca noi avem doar ceva mai mult de…7 ani (sper ca am socotit bine). Cinci ani, cu cel putin doua concursuri – de vara si de iarna, care in general s-au suprapus cu perioadele de vacanta – pe teme diverse, despre jucarii, despre figurine, despre accesorii, despre WWE, despre …ce altceva ne-a mai trecut prin cap si v-a mai trecut prin cap in acele momente. Cinci ani…cu pasiuni nebanuite, cu incordare si emotii (ca la orice concurs, doar!), cu bucurii si (mini)drame(!), dar si cu premii pe masura (nu-i asa?)! Cinci ani…in care am crescut cu totii, in care am legat multe prietenii, in care am stimulat placerea competiei si ne-am stimulat alaturi de toti competitorii, incercand, la randul nostru, sa fim cat mai imaginativi in ceea ce v-am propus.

Si 5 ani de premii! Premii diverse pentru voi, premii pe masura pentru noi. Iar premiul cel mare a fost atunci cand  voi ati cerut concursuri mai multe si mai variate. Am ajuns astfel, ca de la primele teme, initiate cu timiditate (e drept, recunoastem asta abia acum… J) pe blog, sa anuntam concursurile pe Facebook, largind astfel publicul participant, oferind premii mai bogate si avand concurenti mai numerosi, mai creativi, mai…indrazneti, de varste diferite. V-ati imaginat cumva ca acum participa doar copiii si adolescentii? Gresit!

Am ramas si vom ramane, in mod traditional cu cele doua mari concursuri ale noastre, pe care le-am mentionat mai sus. Am initiat si vom mai initia concursuri ad-hoc, de durata scurta si cu premii-surpriza, motiv pentru care va invitam din nou sa ne vizitati cat mai des pe blog si pe paginile noastre de Facebook. Nu doar pentru a fi la curent cu noutatile sau de a participa la concursuri, ci si pentru a propune teme noi. Va promitem ca vom lua in considerare toate propunerile, indiferent cat de…surprinzatoare sau socante ar fi ele la prima vedere!

De asemenea, am initiat sau am colaborat la concursuri in parteneriat, modalitate pe care ne gandim in mod foarte serios sa o dezvoltam la anu’ ce vine. Vor fi teme mai diverse, competitii mai acerbe, premii mai…..tentante! Iar pentru ca am vorbit de parteneri, vrem sa ii amintim aici doar pe prietenii nostri Creative Monkeyz – cei care nu mai au nevoie de nicio prezentare, dar carora le uram sa ajunga in 2016 la 1000000 (1 milion!) de likes – si pe @Film (Revista la FILM + Supliment GEEK), impreuna cu care, din aceasta toamna, avem un parteneriat regulat, concretizat in concursuri tematice lunare. Ne alaturam si noi lor, urandu-va succes si….”Forta fie cu voi!” (sigur ati realizat acum ca e vorba de noul Star Wars), la un alt concurs de final de an, aflat in plina desfasurare. Hurry up daca vreti sa participati si acolo!

Au fost pana acum 5 ani de concursuri si cu siguranta ne-a scapat ceva important, demn de a fi mentionat aici. Asta e, avem si noi nevoie de un pic de vacanta si poate ca o sa ne si luam cateva zile libere, dupa aceasta perioada in care l-am asistat din plin pe Mos Craciun. Dar, nicio grija, nu va fi una asa de lunga ca a voastra, pana in 10 ianuarie. 10 ianuarie, nu? Da sau nu, nu conteaza, dar stim cu siguranta ca 10 ianuarie fix este data pana la care dureaza concursul la care am dat deja ultimul start. Utlimul start pe 2015, sa fim bine intelesi!

SARBATORI FERICITE in continuare! LA MULTI ANI! Si la….cat mai multe concursuri castigate! Nu doar la www.101jucarii.ro, ci la tot ceea ce faceti in viata! 🙂