Concursuri si reduceri in ultimele zile de vacanta

Stim ca mai este un pic si incepe scoala. Si mai stim ca asteptati demult un semn de la noi… Asteptati concursuri, asteptati noutati, asteptati reduceri.

Ne-am gandit sa venim cu toate odata. Noutatile vi le-am expus in postul anterior, reducerile le veti vedea pe site: 10% reducere pentru orice produs WWE (Mattel)!, iar concursul vi-l descriem mai jos.

Dupa cum ati vazut, am adus cateva schimbari site-ului. Vrem sa va  uitati, vrem sa analizati si apoi sa veniti cu propuneri/idei/pareri,  despre cum ati vrea voi sa fie “aranjat” siteul, ce va place si ce nu va place, ce credeti ca ar trebui sa schimbam, sa adaugam sau sa …taiem.

Asa cum v-am obisnuit, primele cele mai bune idei le vom premia.

Datorita intamplarilor neplacute de la concursurile anterioare, va redam mai jos cateva reguli simple si clare:

1. Echipa 101jucarii.ro hotaraste care sunt castigatorii concursului.

2. Orice participant care aduce injurii celorlalti participanti sau are un comportament indecent va fi scos din concurs.

3. Se vor acorda 3 premii, in valoare de 150, 100 si 50 lei, cu care puteti achizitiona orice doriti de pe site-ul nostru.

4. Perioada de desfasurare a concursului este 26 august – 11 septembrie. Perioada coincide cu perioada reducerilor mai sus mentionate.

Va uram spor la treaba si…bafta!