END OF SUMMER SALE….SI NU NUMAI

E clar! Ceea ce acum cateva zile mi se parea a fi doar o impresie, devine din ce in ce mai pregnant o certitudine. Vara lasa loc toamnei… Timpul marilor calduri s-a cam dus, la fel cum se scurg si ultimele zile de vacanta scolara. Sorry ca va aduc aminte de inceputul scolii, dar asta e, nu a avem ce face. Este…end of summer.

Iar end of summer inseamna ca trebuie sa ne cam apucam de pregatiri, cu totii si in mod serios. Stiti voi la ce fel de pregatiri fac referire, nu o spun direct pentru ca as risca din partea voastra aceleasi priviri triste sau incruntate de care am parte de la Mihnea. Asa cum am mai spus, nu prea avem ce face, desi, ca sa „indulcesc” putin situatia, incerc sa va aduc o veste buna. Si anume ca Summer Sale 2014 – campania noastra de reduceri de vara, planificata initial doar pentru lunile iulie si august, se va prelungi cu inca 2 saptamani, adica pana la 15 septembrie. Asta depinde de mine, asta am facut….

End of summer, end of Summer Sale. Asa ca fiecare dintre voi isi mai poate arunca o privire in aceste ultime 2 saptamani si sa mai ocheasca ceva ce i-a placut dar nu a fost foarte hotarat in precedentele 2 luni. Catre ce sa isi arunce privirile? Catre toate jucariile si figurinele care au bulina rosie ce indica procentul de reduceri – in primul rand – am zice noi. Asta si pentru faptul ca acele buline rosii vor disparea dupa 15 septembrie….

Asa cum am scris si in postarile noastre anterioare, tipurile de reduceri si categoriile la care facem reduceri sunt diverse si multiple. Iar o reducere chiar de 50% cred ca suna bine pentru absolut toata lumea. Cat despre categorii, o sa ne referim doar la doua dintre ele, pe care nu le-am ales intamplator. Prima se adreseaza celor de varsta mai mica, unii dintre ei in curand elevi. Si o sa ii rugam sa ne ajute la transformarile din Pokemon, pentru ca eu trebuie sa recunosc ca nu ma prea pricep nici la „clanurile” lor si nici la ce fac in mod concret Tepig, Pansage, Minccino & company.

Pentru ca mentionam nu demult pe blog despre numeroasele filme aparute in ultimele luni sub sigla Marvel, haideti sa ne oprim putin si la cea mai…. selecta categorie Marvel de pe www.101figurine.ro, si anume Marvel Select, unde, printre multele items la pret redus ii puteti gasi pe Spider-man, Thor sau Wolverine din X-Men, cu totii protagonisti ai filmelor de care aminteam. Dar acestea sunt doar cateva dintre cele aproximativ 500 de jucarii si figurine care fac obiectul reducerilor pana in data de 15 septembrie.

Spuneam ca vorbim despre (end of) Summer Sale…si nu numai. Asa si este. Unul dintre concursurile pe care www.101jucarii.ro le organizeaza in mod regulat – prietenii si cititorii fideli stiu despre cele 3 mari concursuri anuale – se apropie de sfarsit. Noi doar va reamintim acum ca pana in data de 10 septembrie – si in mod cert nu vom prelungi perioada! – ne puteti trimite imaginile, clipuri audio-video, reviews sub forma de text, bannere sau orice altceva va mai trece prin minte referitoare la colectiile, jucariile sau figurinele voastre favorite, aflate sau nu in posesia voastra. Multumim celor ce au facut-o pana acum, numarul lor depasind cu mult asteptarile noastre, si ii mai asteptam si pe altii.

Cei care vor sa intre acum in concurs sau cei care doresc sa isi completeze „portofoliul” vor gasi informatii suplimentare pe pagina noastra de Facebook. Pana acum, concurenta se dovedeste acerba, fiind extrem de dificil sa decidem castigatorii, ale caror nume le vom anunta in 14 septembrie, in ziua in care se incheie si campania de reduceri. Si pentru ca, asa cum am spus, lupta pentru premii se dovedeste stransa, ne gandim, ca si in alte momente, sa suplimentam numarul de premii….in primul rand…

O sa incheiem cu o alta stire, dar tot despre un concurs. Incepand din 2 septembrie, timp de aproape o luna (pana in 1 octombrie), www.101jucarii.ro este co-sponsor al concursului cu premii zilnice intitulat Incepe scoala si organizat de catre acasa.ro. Nu trebuie decat sa accesati linkul http://concurs.acasa.ro/incepe-scoala si sa va inregistrati! Totul ia cam 7 secunde si, pe langa potentialele premii, s-ar putea sa mai gasiti si alte lucruri interesante.

Asadar, succes la Summer Sale si succes la concursuri! In rest…. profitati din plin de ultimele zile de vacanta! Este end of summer….si nu numai! 🙂