Good Guys, Bad Guys

Dragi prieteni,

Ma vad nevoita sa scot la suprafata lucruri care nu as fi vrut sa existe, lucruri pe care nu mi-as fi dorit sa le aflu. Incercam sa nu tinem aici o lectie de psihologie si nici sa aducem in discutie educatia pe care fiecare o primim (sau nu) fiecare acasa.

De-a lungul anilor am inteles si am acceptat diferite exprimari ale voastre, diferite glume, diferite certuri intre voi, intre voi si intre noi, diferte intamplari care nu ne-au bucurat.

De la o vreme insa, sunt consternata de mesajele pe care unii dintre voi le lasa la “comentarii” la diferite produse de pe site.

Am sa va dau cateva exemple, sa intelegeti mai bine la ce ne referim:

http://www.101jucarii.ro/collectables-17-78/personaje-filme-84/lotr-figurina-smeagol-2681.html

cititi, va rog comentariile de jos in sus, ca sa intelegeti discutia.

Cum putem sa il convingem pe Puya ca figurinele sunt la scara 1/4, ceea ce inseamna ca au 12″, adica 30 cm?

Va mai dau un exemplu:

http://www.101jucarii.ro/terminator-56/figurine-terminator-73/terminator-t800-tech-noir-2111.html

Din pacate nu putem sa va aratam si comentariile care depasesc imaginatia noastra.

In schimb, venim cu cateva precizari, pe care o sa le afisam peste tot, ca sa aflati si sa intelegeti cu totii (ma refer la …baietii rai) cine suntem, ce facem si cu cine vrem sa ne imprietenim:

1. Suntem cativa adulti care administram un magazin online de jucarii.

Asadar, apelative de genul “baaaaaaaaaa”, “maaaaaaaaaaaaaaaaa”, “bai fraierilor” nu au loc in conversatiile noastre.

2. Magazinul il administram doar noi, calculele referitoare la preturi le facem doar noi (in cunostinta de cauza).

Asadar, comentariile in care voi ne calculati profitul, fara sa cunoasteti cheltuielile noastre, nu le inghitim. Politica preturilor este un pic mai complexa decat pare la prima vedere. Acceptam parerea voastra referitoare la preturi si aprobam astfel de comentarii doar daca sunt insotite de bun simt.

3. Ne dorim sa aducem cat mai multe produse, cat mai multe serii, seriile cele mai noi. Se intampla sa nu reusim. Fie ca apar alte prioritati, fie ca distribuitorul respectiv schimba data aparitiei produselor. Indiferent care este motivul, trebuie sa intelegeti ca noi organizam aceste lucruri, iar de la voi asteptam pareri (bune sau nu) dar nu asteptam injurii.

Asadar, nu ne mai criticati ca nu am adus produsele la data inscrisa initial. Nu le aducem din piata de la chinezi ca sa fie suficient sa dam o fuga in Bucuresti si nici de la distribuitorii de jucarii din Romania.

Vreau sa inchei intr-un ton bun, vreau sa le multumesc sutelor de copii care au invatat sa scrie si sa vorbeasca, care au primit invatatura de la parinti si de la scoala si care au sanse sa ajunga adulti cu bun simt (baietii buni)