JUCARII DE POVESTE 2019!

….ca de n-ar fi fost, nu s-ar fi povestit: Maria, micuta noastra care in curand va implini 4 anisori, are o noua prietena. Maimutica Lulu, gatita cu o rochita pentru care ar invidia-o orice fetita, a iesit dintr-o poveste si, de cateva zile, a intrat intr-o alta.

Acesta este doar un foarte scurt fragment dntr-o poveste. Dar este deja o poveste reala si este o poveste ce ar putea fi replicata de nenumarate ori, pentru fiecare dintre copiii nostri si cu participarea catorva jucarii cu adevarat de poveste, jucariile Orange Toys!

Intre timp, Maria a implinit 6 ani, iar pe www.101jucarii.ro au venit multe jucarii frumoase, animalute cochete care isi doresc un prieten: arici, catei, bufnite, pisicute, ratoni.

In grupa mica au sosit haiosii arici Prickle si Fluffy. In zilele lungi si calduroase de vara, hazlii arici se simt in elementul lor. Se zbenguie mereu. sunt liberi si nu se incarca cu prea multe lucruri. Eventual o traistuta pentru mancare si ochelari ca sa vada mai bine cand se lasa inserarea. Sau un fular subtire atunci cand se face mai racoare.  Si nu, nu inteapa: poti sa ii strangi tare, tare in brate.

In grupa mijlocie au intrat ratonii si o bufnita timida si tare dragalasa. Credeati cumva ca ratonii nu sunt procupati de accesorii vestimentare? Ei bine, ratonii Daisy si Danny constituie cele mai bune dovezi in acest sens. Langa ei, simpatica Sonya care, fie zi, fie noapte, cu ochii ei mereu larg deschisi parca zici ca vegheaza somnul celorlalte animalute de la Orange Toys.

Stim, alegerea este grea, povestile pot fi nenumarate. Pentru cei care cred ca a avea o maimutica este prea….exotic sau ca pisicutele sunt prea neastamparate, ratonii iti pot fura micul dejun sau te temi de tepii aricilor, solutia este una singura: cateii! Dar nici aici selectia nu este deloc simpla, pentru ca anul acesta au venit foarte multi catei! O sa va povestim altadata despre ei!

Cookie the Dog Aviator_art

Pe langa expresivitatea si atractivitatea acestor jucarii cu adevarat de poveste, nu putem sa nu remarcam si ambalajul lor: cutii ecologice, confectionate din hartie reciclata, usor de transportat si personalizate. Mai mult, ele ofera un grad sporit de interactivitate cu jucaria si stimuleaza imaginatia copiilor, fiind usor de transformat intr-o casuta pentru noul prieten iar desenele haioase de pe ele se pot colora, completand astfel in mod placut fiecare…poveste. Este de prisos sa mai amintim faptul ca intregul ansamblu (jucarie de plus + ambalaj) respecta toate standardele in materie impuse de Uniunea Europeana.

Am ajuns la capatul povestii dar nu o putem incheia fara sa-i parafrazam pe cei de la Orange Toys: Every (good) girl or boy deserves a good toy! Noi, www.101jucarii.ro, le-am adus! Voi….admirati-le! Apoi….povestiti-ne! 🙂