Jucarii Naruto

Nu vrem sa va povestim despre Naruto, stim sigur ca voi stiti mai bine cine e, la fel cum ii cunosteti toti prietenii si dusmanii.

Vrem sa va povestim despre jucariile Naruto, fie ele figurine (action figures), jocuri de rol (role play), statuete sau accesorii (arme).

Marii producatori de jucarii Naruto sunt Mattel, Bandai, Toynami si Banpresto. Toti au in comun accesoriile care insotesc jucariile, punctele de articulatie si detaliile aproape perfecte. Spre deosebire de alte action figures, Naruto vine insotit de fiecare data de accesorii, aceleasi pe care Naruto le are in serialul de animatie. Astfel, joaca copiilor este mai aproape de realitate intrand mai usor in lumea personajului lor preferat.

Naruto are avantajul de a fi inconjurat de multe alte personaje. Si ele, la randul lor exista ca action figures si iti pot completa colectia.

Remarcam multe jucarii pe cale de disparitie, incet, incet, jucariile de la Mattel si cele de la Bandai sunt inlocuite de producatori ca Toynami si Banpresto. Sabia lui Zabuza, cutitele Kunami sau Shurikenul, le gasim din ce in ce mai rar. Gasim in schimb serii pe care le construiesti singur.

Incercam sa va tinem la curent cu noile jucarii Naruto, dar la fel de bine incercam sa gasiti la noi si jucariile rare, atat cat le vom mai gasi si noi…

Am adus o serie noua de la Toynami, de 10,5 cm, articulate, si cu multe accesorii; un set de figurine de numai 7,5 cm de la Bandai mai degraba pentru colectionari, si inca mai gasiti cateva jucarii din vechile serii de la Mattel.

In final as vrea sa ii invit pe cei care inca urmaresc serialul sau pe cei care au fost fani Naruto sa ne vorbeasca despre personajul lor preferat, despre evolutia lui, despre puterile lui si despre luptele care l-au facut celebru.

De asemenea, tot aici si acum este momentul sa ne spuneti ce jucarii va doriti cu Naruto si sa le impartasiti si altora parerile voastre despre jucariile pe care deja le aveti.