LET’S GO KIDEX!

 

Jucarii, figurine, cadouri, fun, prieteni, plusuri, eroi legendari si personaje favorite, papusi, accesorii nenumarate, surprize, masinute de colectie, bucurii si zambete…..toate acestea la un loc, unde le putem gasi? Desigur ca pe www.101jucarii.ro si www.101figurine.ro! Dar in weekendul care se apropie le mai putem gasi si la KIDEX 2014, un loc de sarbatorire –  cu fast dar si cu multe, multe, multe surprize – a editiei din acest an a Zilei Internationale a Copilului!

Iata deci un loc si un moment de la care 101 Jucarii si 101 Figurine nu ar putea sa lipseasca. Daca fantasticul (din toate punctele de vedere J) eveniment Comic-Con, la care multi dintre noi am luat parte (si va multumim inca o data tuturor care ati venit sa ne intalniti acolo!) a insemnat si lansarea in „lumea reala” a lui 101 Figurine – o lansare de bun augur, am zice – la KIDEX e randul lui 101 Jucarii sa apara in prim-plan, atat datorita profilului principal al vizitatorilor (copii si parinti), cat si datorita exponatelor pe care le vom avea pe perioada celor 4 zile de desfasurare.

Sa nu credeti ca asta ar insemna ca nu vom prezenta deloc action figures, accesorii sau alte items cu eroii vostri favoriti din filme, jocuri video sau comics. Nu, sub nicio forma! Tot ce dorim sa subliniem acum este faptul ca jucariile – si in special cele proaspat venite de peste tari (nu si de peste mari, pentru ca ultimele noastre noutati provin doar din Europa) – si accesoriile vor tine capul nostru de afis. Dupa cum ii spune si numele, KID (copil) EX (expozitie) se adreseaza copiilor in principal si vrem sa ii sarbatorim cum se cuvine!

Asa ca le uram LA MULTI ANI de pe acum si ne pregatim intens pentru KIDEX. Cu noutati aduse in mod special pentru aceasta expozitie-sarbatoare a copiilor. In premiera isi va face aparitia Marsupilami, in timp ce Mia & Me se imbogateste cu Phuddle, Onchao si Lyria, plusuri cu inaltimi cuprinse intre 20 si 30cm. Gremlins apar in noi ipostaze iar pe Peppa Pig o vom lasa sa se prezinte singura, pentru ca are si o aplicatie audio. Nu este singura jucarie cu sunet, dar pe celelalte va vom lasa sa le descopriti chiar voi la KIDEX, impreuna cu alte accesorii-surpriza.

Si asta nu este tot in materie de noutati. Categorii cunoscute de pe vremea cand adolescentii si tinerii de azi erau la randul lor copii – Testoasele Ninja– se imbogatesc cu jucarii noi, realizate dupa ultimele serii animate. La fel se intampla si cu Robocop, spectaculoasa combinatie dintre om si robot-soldat care a debutat pe ecrane inca din 1987, dar cu un remake notabil in acest an. Iar daca doriti mai multi eroi la un loc, atunci va sugeram sa aruncati un ochi la Scalers, serie care cuprinde personaje remarcabile din Vineri 13, Alien, Nightmare on Elm Street, Predator, Lord of the Rings si Gremlins – eroi care nu sunt chiar pentru copii, dar realizati cu umor sub forma unor figurine-jucarii pentru toate varstele.

Asa cum am procedat si la Comic-Con, toate cele de mai sus le vom prezenta in premiera la KIDEX, ele putand fi gasite pe www.101jucarii.ro si/sau www.101figurine.ro  abia de saptamana viitoare. Dar pentru ca sunt totusi in cantitate limitata….probabil ca ar fi mai bine sa le admirati in realitate la standul nostru. Iar daca noutatile astea nu v-au starnit interesul (desi nu prea cred), poate ca o vor face categoriile  „clasice” de jucarii,  adica PapusileBarbie, Pomme-Pidou, Printesele Disney sau excelentele machete din Masini de colectie.

Asadar, let’s go KIDEX! Cand? Intre 29 mai si 1 iunie in intervalul orar 10:00 – 19:00. Unde? Pavilionul A (Pavilionul Central) ROMEXPO, unde intrarea va fi libera pentru toata lumea. Sau, si mai precis, standul A23, unde 101 Jucarii va da intalnire tuturor! Si, fiti convinsi ca vom avea acolo cu mult mai multe jucarii decat 101! J