Lucha Libre

Wrestlingul din Mexic este un sport si un spectacol care castiga din ce in ce mai multi fani. Luchadorii cei mai buni incep deja sa apara in ringurile americane.

Sin Cara, Averno si Alberto del Rio au impresionat prin miscarile lor degajate, tehnice si rapide si prin zborurile senzationale.

Caracteristica numarul unu pentru Lucha Libre sunt mastile pe care luptatorii le poarta. In Mexic, luptatorii nu-si descopera fata decat la sfarsitul carierei. E drept ca pentru multi incepatori sfarsitul vine destul de repede si uneori in mod tragic. In luptele in care publicul pariaza, invingatorul se alege cu masca celui invins sau, si mai grav, daca aceasta etapa este depasita si cel care a fost invins continua sa ramana in ring, risca sa-si piarda parul. Asadar, rusine, umilinta dar si spectacol, tehnica, rapiditate, masti viu colorate si suspans sunt caracteristici importante pentru acest sport.

Lucha Libre ne duce cu gandul, atat pe cei mari cat si pe cei mai mici, la vestitul … Mucha Lucha. Ii mai tineti minte pe Buena, Purice si Rikochet? Dar pe El Rey si sora lui Purice? 🙂

Revenind in zilele noastre, respectiv la …varsta voastra, vrem sa ne spuneti daca va place wrestlingul din America Latina, daca va plac luchadorii adusi in WWE, si nu in ultimul rand, daca va plac

figurinele superarticulate (30 puncte articulatie) Lucha Libre Masked Warriors:

Charlye Malice, Marco Corleone, Sydistico Lucha, Lizmark Jr., Super Nova, Tinieblas Jr., precum si ringul sau masca lui Tinieblas.