Marvel Legends, Captain America – Winter Soldier *Review*

Hey tuturor!

Sunt Alex si am revenit cu cel de-al doilea review care il va reprezenta pe nimeni altul decat eroul meu preferat de cand eram mic, super-erou cunoscut, indragit de fani, face parte din Marvel – Avengers  iar figurina din Marvel Legends, Captain America in varianta Winter Soldier.

Figurina este creata dupa personajul din filmul Captain America The Winter Soldier care a aparut in Martie 2014, ca si figurina, de altfel.  Figurina face parte din Seria “Infinite Series Mandroid BAF (Build A Figure)”, iar asta inseamna ca fiecare figurina din aceasta serie vine cu o anumita parte a corpului (corpul lui Mandroid in acest caz) si daca achizitionezi toate figurinele din set il poti construi pe Mandroid.

Sa trecem la partea cu paint details. Captain America are un costum albastru mai inchis de data acesta, adica putin diferit fata de cel original. Are cizme si curea maro. Are deasemenea accesori: Scut (de data aceasta nu este ca cel clasic, e putin diferit la culoare), Cap si maini interchimbabile (una dintre maini are palma intinsa, iar cealalta arata cu degetul) si, nu in ultimul rand, unul dintre picioarele lui Mandroid.

Acesta are 15 cm inaltime.  Pe cutie este scris Captain America The Winter Soldier deaupra iar mai sus putin, este scris Build A Figure Colection (despree ceea ce vorbeam putin ma sus).

Cam acesta a fost cel de-al doilea meu review, inca o data ma numesc Alex si sper ca v-a placut acest review. Ne vedem data viitoare cu un alt review! Salut!