Mos Craciun si concursul de iarna

Buna seara,

Sa intram direct in subiect ca sa nu va plictisim cu introducerile, si pentru ca stim ca sunteti nerabdatori. Insa, si noi suntem nerabdatori si vrem sa aflam cateva lucruri de la voi.

Ce doriti sa va aduca Mos Craciun? Si sa nu-mi spuneti ca Mos Craciun nu exista, ca primiti …ban 😛

Pentru ca el exista. O sa va convingeti cand o sa fiti mai mari si cand o sa va puneti dorinte la fiecare trecere dintre ani.

Suntem curiosi sa aflam care este lista cadourilor pe care vi le doriti sub brad. Jocuri, jucarii, telefoane, laptopuri, console, catei, pisici, sosete….orice.

Pe cei care isi exprima dorintele pe blog (atentie, doar pe aceia!), ii invitam sa vina cu o propunere pentru un nou concurs.

Asadar, intai spuneti ce asteptari aveti anul acesta de la Mos Craciun, apoi, ce asteptari aveti de la 101jucarii.ro. Si ne referim la un nou concurs, probabil ultimul din acest an. Voi propuneti concursul, voi votati ideile. O sa intervenim si noi daca va fi cazul.

De ce voi? Pentru ca noi suntem in pana de idei pentru concursul pe care il asteptati, intrucat ne concentram, in momentul asta,  pe vizita lui Mos Craciun la 101jucarii.ro. Si, nu in ultimul rand, pentru ca voi aveti intotdeauna mai multe idei decat noi. Si vrem sa va bucurati de asta!

In final, va atasam si cateva poze noi din Magazinul de prezentare 101jucarii.ro care se gaseste in Targoviste, la etajul 1 in Mini Mall Mondial, in centrul orasului, strada Libertatii, nr. 2.

Tine-ti minte data de 13 noiembrie! Este data limita pana la care puteti sa veniti cu idei despre concursul pe care il doriti pe 101jucarii.ro.

Spor la treaba!