Noutati Pokemon

Fenomenul Pokemon Go – un fenomen care a strans in primele 3 luni de la lansare peste 500 de milioane de downloads ale aplicatiei mobile – ne-a oferit tuturor prilejul de a arunca o privire spre imensa si fantastica lume Pokemon, o lume despre care pana acum eu personal eram convins ca se adrseaza doar celor mici si foarte mici. Fals! Pokemon inseamna cu mult, mult mai mult!

Cele 721 specii de Pokemon – creaturi fantastice, monstruleti de buzunar (cuvantul vine de la po(c)ke(t) mon(sters)) aparute incepand cu anul 1996 au devenit cunoscute, apreciate, iubite, cautate si – mai nou – capturate prin cele 5 serii (diferite) de filme seriale de animatie (primul, produs in 1998, a ajuns in prezent la cel de-al 19-lea sezon).

Desigur, Pokemon mai sunt cunoscuti si prin cele cateva mii de modele de jucarii, plusuri, figurine diverse si accesorii, toate vandute in multe sute de milioane de exemplare….oare cine sa le mai tina socoteala?!

Daca anii trecuti jucariile de plus erau cele mai cautate, in ultimul an stau in topul cautarilor minifigurinele Pokemon. Figurinele de buzunar, pe care copiii le pot lua la gradinita, in parc, la joaca. Intre 2 si 7 cm, articulate sau nu, cu mici accesorii, divers colorate, zambarete, minifigurinele Pokemon fac deliciul copiilor mai mici sau mai mari, chiar al colectionarilor cu acte in regula! Caci, asa cum spuneam mai sus, Pokemon este pentru toate varstele!

Boti este noul producator pentru minifigurinele Pokemon si ne-a adus atat minifigurine individuale, articulate, de aproximativ 7 cm, cat si 2packuri de minifigurine de 3-5 cm, dar si seturi de 8 figurine. In curand, vom completa colectia cu figurine din seria Detectiv Pikachu! Stati aproape!

Te asteptam in Universul 101jucarii cu …101minifigurine!