Noutatile lunii mai la 101jucarii

Buna seara,

Stim ca va e dor de concursuri, stim ca va e dor de noutati, stim ca va e dor de conversatii.

Ne-am gandit sa incepem cu noutatile.

Cati dintre voi joaca sau au jucat Club Penguin? Noi am jucat cam un an. Si odata cu noi jucau toti prietenii si colegii de …scoala. Eram o gasca intreaga acolo. Si nu ne mai sunau ….mitralierele lui Serious Sam in cap noaptea, inainte de culcare. In fiecare zi cumparam cate ceva, ne faceam o casa mai frumoasa, aveam armuri noi, aveam grija de puffle. Era un joc calm, linistit, prietenos, amuzant in care te intalneai cu prietenii si iti faceai altii noi. Chiar si parintii erau mai linistiti! Poate ar trebui sa incerce si ei! 🙂

Foarte curand veti vedea pe 101jucarii noi jucarii Club Penguin. Serii noi de caractere si de puffles. Am facut si promotie la Club Penguin pentru a fi accesibili pentru cat mai multi copii.

Sa trecem acum la mult asteptata serie…Avengers. Ii veti regasi pe  Iron Man, The Incredible Hulk, Thor si Captain America, acum mai puternici si cu mai multe accesorii.

Pe cei care s-au intalnit astazi cu supereroii Marvel la AFI Cotroceni (sau ii vor vedea maine la Sun Plaza) ii invitam sa ne impartaseasca din experienta lor.

Mai actualizam colectia de Star Wars Vintage Collection 2012.

Pentru cei putin mai mari improspatam luna aceasta seriile World of Warcraft, Assassin’s Creed si Predators.

Cam acestea sunt noutatile lunii mai.

Odata cu venirea verii vor veni si noi colectii Collectables si serii noi WWE. Ateptam cu placere indicatiile voastre.

Ah, si sa nu uitam, va fi si un concurs, dar vom schimba putin regulile. Doar asa…sa nu va plictisiti! 🙂

Echipa 101jucarii