O pagina din jurnalul unui colectionar

Imi aduc aminte de soldateii din copilarie. In fiecare zi ii aranjam diferit, in ficare zi aveau loc lupte, in fiecare zi existau invinsi si invingatori. Ii am si acum, stau pe fundul unui sac in podul casei de la tara…

Au urmat apoi sutele de benzi desenate. Citite, colorate, colectionate.

Apoi desenele animate. Am descoperit eroi neinfricati cu superputeri: Spiderman, Batman, Superman.

Au trecut anii….am crescut, a aparut noua tehnologie si odata cu ea noile mele preocupari. Filme si jocuri video. Apoi, brusc si dintr-o data mi-am dorit sa ii am pe toti in casa mea. Ore intregi petrecute pe internet, am fost ca un burete care absorbea necontenit informatie cu privire la eroii preferati, la evolutia lor, atat ca personaje cat si ca …figurine.

Afara ploua….eu stau linistit in pat si ma uit in jurul meu: God of War, World of Warcraft, Assassins Creed, Batman, Hulk, Aliens, Predator, Halo Reach, Gears of War, Starcraft….intreaga mea colectie de figurine e acum langa mine. Iar eu sunt fericit.

Dar n-a fost usor: bani stransi, achizitii de pe Amazon, de pe Ebay, emotii “vine sau nu vine”, mii de review-uri vazute, mii de articole citite, forumuri, discutii, probleme de calitate, producatori….

Dar toate astea au trecut, sunt doar o amintire, pentru ca azi exista 101jucarii.ro, si, desi se adreseaza mai mult copiilor, au si un colt al colectionarilor!