Papusi pentru fetite, masini pentru baieti

A fost odata ca niciodata……Au fost odata copii care bateau mingea pe maidan, fetite care sareau coarda sau se jucau elasticul, au fost odata “flori, fete, filme sau baieti” si “telefonul fara fir”; a fost odata atata galagie in fata blocului, a fost odata “de-a va-ti ascunselea”, “tarile”, “verde stop”, au fost rasete si tipete….

Au fost primele jucarii, a fost ursuletul de plus, prima papusa sau prima masina de politie. Cate hainute a imbracat prima papusa, de cate ori nu i-am pieptanat parul lung, ce loc cald avea pe perna mea….; de cate ori nu picau rotile de la masina, de cate ori nu le puneam la loc pana renuntam…si ce bine invatasem sa facem ca motorul masinii 🙂

A trecut timpul….Si au aparut telefoanele mobile cu aplicatii free, au aparut consolele, jocurile pe PC, tablete, Facebook, Twitter, bloguri. Acum in fata blocului alearga doar cainii, copiii stau bine ascunsi in casa si isi fac muuulti prieteni. Virtuali.

Si jucariile s-au schimbat. Si interesul copiilor pentru ele s-a modificat. Au aparut jucarii pe care nici parintii nu stiu sa le construiasca. Jucarii care parintilor nu le …spun nimic, nu stiu ce reprezinta si nu inteleg de ce copii lor au facut o pasiune pentru …monstri.

Tot ce ne inconjoara evolueza. Tehnica alearga, copiii se tin dupa ea, noi dupa ei. Nu stiu cat ii mai prindem din urma….

Cu toate schimbarile pe care le simtim, pe care le acceptam, pe care le traim, fiecare fetita are o papusa si fiecare baiat o masinuta.

Indiferent cat de angry (birds) sunt pasarile pe Facebook, indiferent cate coduri ne trebuiesc pentru inca un nivel la Club Penguin, indiferent de cate victorii a repurtat John Cena.

Tocmai in aceasta idee 101jucarii aduce pentru copiii care sunt la prima…copilarie, cea mai frumoasa si inocenta, dar si pentru parintii care se bucura de copilaria lor, papusi pentru fetite si masini pentru baietei.

Si nu orice fel de papusi si nici orice fel de masinute de jucarie.

Papusile sunt papusi Pomme-Pidou, papusi din carpa, cu hainute frumoase, papusi pe care fetitele mici le pot tine in brate si le pot lua cu ele peste tot. Pentru fetite si baieti o sa gasiti si jucarii de plus, care cauta un loc cald in bratele copiilor.

Pentru fetitele mai mari, 101jucarii a adus papusile Barbie (colectia Fashionistas si Basic Collection), papusi de colectie Barbie (Angelica si Jack din Piratii din Caraibe, Reba McEntire, American Girl) care nu mai au nevoie de nicio prezentare si papusile Liv, vesele si cu tinute frumoase.

Pentru baietei am completat gama de masinute de la Jada Toys, cu masini de colectie marci renumite: Nissan, Doge Viper, Lamborghini, Dodge Charger si alte modele, toate la scara 1:24 sau scara 1:18. Le gasiti in sectiunea Cadouri/Masini de colectie.

Prima papusa pentru fetite si prima masinuta pentru baietei le gasiti la 101jucarii. Doar la un click distanta!