Poveste pentru Mos Craciun, ultimul concurs din 2011

Dragii Mosului,

Am hotarat sa venim noi cu ideea pentru ultimul concurs din acest an. Nu pentru ca voi n-ati avut idei bune, dar, dupa cum ati vazut, nu au fost prea multi cei care au dat curs invitatiei noastre de a veni cu propuneri pentru concurs.

Va amintiti cand venea Mos Craciun la gradinita sau acasa si chiar in clasele primare? Mai tineti minte ca va punea sa ii spuneti o poezie?

Noi ne-am gandit ca de data asta sa ii spuneti o poveste.

O poveste despre personajul/eroul/sportivul vostru preferat. Poate fi vorba despre un singur personaj sau de seria respectiva (de ex. John Cena sau WWE). Vrem sa ii povestiti Mosului cand si cum a aparut pasiunea voastra (unii ati mai povestit acest lucru intr-un alt concurs), vrem sa ii povestiti care a fost evenimentul sau intamplarea care v-a adus un plus de bucurie si trairi pentru pasiunea voastra, vrem sa ii spuneti despre colectiile voastre si ceea ca va doriti sa mai apara sau sa mai aveti (si poate fi vorba nu doar de figurine), vrem sa ii spuneti, sincer, care a fost impactul aparitiei 101jucarii.ro in viata voastra de colectionari.

Spuneti-i Mosului tot ce vreti voi, nu trebuie sa urmariti planul nostru de idei, dar convingeti-l despre pariunea voastra. Faceti o poveste care sa-l impresioneze si care sa-l faca sa spuna “Copilul asta chiar are o pasiune, merita un cadou pe masura ei si pe masura talentului lui”!

Iata care au fost motivele care au stat la baza acestui concurs: inca sunteti copii, va fi o poveste pe care o veti citi si peste ani, veti retrai momente de bucurie cand o veti scrie, lui Mos Craciun ii plac povestile si, nu in ultimul rand, vrem sa participe la concurs nu doar cei pasionati de WWE.

Speram ca ideea noastra sa fie si pe placul vostru.

Data limita la care puteti trimite povestea este 30 noiembrie 2011. Juriul va fi format din echipa 101jucarii.ro. Vor fi acordate trei premii in valoare de 150, 100 si 50 de lei.

Povestile le puteti pune direct comment la acest post, si, daca vreti sa faceti si un desen in ton cu povestea, trimiteti-l la adresa de e-mail contact@101jucarii.ro, si noi il vom publica pe blog.

Asadar, spor la treaba!