REDUCERI FERICITE!

Ar trebui sa incep acest text cu urarea traditionala Sarbatori fericte? Poate ca da, dar m-am gandit ca e mai bine sa o pastrez pentru incheiere. Oricum, aceasta postare pe blogul nostru  este una care anunta o sarbatoare. Nu doar sarbatoarea vacantei si nu doar sarbatoarea de Paste. De fapt, cu o alta sarbatoare, incercam sa facem pentru voi atat vacanta, cat si perioada Pastelui (si) mai fericte! Si nu cred ca o putem face mai bine decat printr-o perioada de reduceri. Asadar, de aceea, Reduceri fericite!

Speram ca urarea sa se potriveasca la cat mai multi dintre voi, pentru ca avem numeroase categorii de jucarii si figurine care vor fi reduse. Cand? Incepand chiar de azi, 27 aprilie! Cat timp? Exact o saptamana si o zi – sper ca ajunge :). In mod concret, in perioada 27 aprilie – 4 mai, adica exact in aceeasi perioada in care pe www.101figurine.ro  sarbatorim Alien Week, cu reduceri specifice pentru Alien, Predator si Terminator.

Chiar daca iepurasi nu avem, puteti alege dintr-o alta multime de animalute de plus, companioni perfecti pentru cei mici in aceasta perioada. Pufoase si moi, placute la atingere, de diverse marimi si cu multiple accesorii hainute, jucariile-animalute – pisici si catei, ursuleti sau maimutici – vin fiecare cu propriile lor povesti, iti devin cei mai buni prieteni, de nedespartit, si apoi te insotesc intr-o noua poveste, o poveste bazata pe dragoste, plina de bucurii si cu multa joaca. Le gasim la Jucarii de plus.

Daca Iepurasul este cumva invidios (desigur ca doar in gluma!) pe stransa prietenie pe care o puteti avea cu aceste animalute, s-ar putea sa va indrume atunci spre alte categorii. Si spre alte lumi, dar pline tot cu personaje favorite si indragite. Ce ziceti de Transformers? Filmele si seriile TV cu acelasi nume au luat o pauza anul acesta, ca si cum ar inspira adanc si s-ar pregati de „rafala” Tranformers 5, 6 si 7 – prevazute a fi lansate in urmatorii 3 ani. Atunci va veti putea reintalni pe marile ecrane cu eroii roboti de lupta-vehicole/avioane si cu nesfarsitele infruntari dintre Autobots si Decepticons. Pana atunci insa….. iata-i la noi – super inarmati, de clase (tipuri) diferite, accesorizati si….. redusi la pret!

Ramanand in lumi indepartate, ne indreptam spre o alta galaxie, spre alte stele si spre alte….razboaie. Adica spre Star Wars! Star Wars-Black Series – usor de identificat dupa ambalajul de culaore neagra, de unde provine si denumirea – ofera action-figures de diferite tipuri, cu inaltimi de 10-15cm, cuprinzand atat personaje noi (aparute pentru prima data in Star Wars: Episode VII – The Force Awakens 2015), cat si eroi deja legendari – reprezentati individual sau in seturi aniversare. Mai trebuie oare mentionati ca unii dintre acestia fac parte acum si din categoria reducerilor….fericite? J

Intr-o cu totul alta parte a Universului intalnim un alt….univers, cu proprii lui eroi si propriile legende. Un univers…..minune (marvel). Ring a bell, altul decat cel de la gatul Iepurasului? (Personaje de) legenda din Marvel? Marvel Legends? Da, Marvel Legends, pentru ca daca la www.101figurine.ro avem Alien Week, aici trebuie sa profitam de ocazie si sa anuntam ca abia asteptam luna viitoare cu cele doua noi filme Marvel – Captain America-Civil War si X-Men: Apocalypse. Si cum am putea acum sa evocam mai bine pe Captain America, Scarlet Witch, Black Widow, Winter Soldier, Cyclops, Magneto, Wolverine, alti Avengers, alti X-Men si alte personaje legendare din universul Marvel decat atasandu-le acestora unele mici etichete cu oua de Pasti si indicand in dreptul lor mari procente de reducere?

Micile etichete cu oua de Pasti atasate pe imaginile figurinelor si ale jucariilor. Iata ca v-am dat si indiciul principal al acestei campanii de reduceri deghizata in eggs hunt – traditionala „vanatoare” de oua de Pasti ce se desfasoara regulat in multe tari din Europa. Sau vice-versa. Considerati-o in orice sens vreti, mai luati in calcul cateva eventuale surprize si porniti pe drumul…reducerilor! Un singur lucru este absolut cert: drumul incepe in 27 aprilie si dureaza pana in 4 mai. In rest, succes!

Si, asa cum am mentionat in introducere, am lasat pentru sfarsit urarea traditionala. Deci, cu tot dragul si din toata inima: SARBATORI FERICITE!!!  🙂