Si castigatorii concursului sunt:

Dragi copii,

Ce-a fost mai greu a trecut. Concursul s-a incheiat.

Va multumim pentru povestirile trimise, ne bucuram pentru dorinta voastra de a va indeplini visul de a-i vedea pe favoritii vostri si va felicitam pentru efortul depus.

Castigatorii celor doua bilete puse in joc sunt:

1. Andrei Ghinea cu 182 like-uri

2. Alin Andrei Ciocarlan cu 172 like-uri si 5 comentarii

Pentru ca locul trei se afla tot pe podium, primeste din partea noastra o figurina cadou, la alegere:

3.  Marian Last, 49 like-uri si 5 comentarii

Ii felicitam inca o data pe toti participantii la concurs, si va promitem ca acesta este doar inceputul.

Pentru ca 101jucarii are prieteni vechi si prieteni fideli, am mai premiat (fara a participa la concurs) inca trei copii:

1. Cojoaca Robert, pentru toate informatiile pretioase pe care ni le-a dat, pentru pasiunea lui pentru figurine, pentru cunostintele lui, pentru materialele facute special pentru noi.

2. Bazavan Alin, pentru pasiunea lui pentru wrestling, pentru fidelitatea pentru magazinul nostru demonstrata prin frecventa achizitionarii figurinelor.

3. Nistor Mihnea, pentru ca daca el nu era, nu eram nici noi.

Vom trimite biletele fiecarui castigator, dupa confirmarea telefonica a parintilor. Avem rugamintea de a ne trimite datele voastre de contact (adresa si numar de telefon al parintilor) pentru a putea ajunge in posesia biletelor.

Am uitat sa va spunem un lucru important: echipa noastra impreuna cu voi, va ocupa 10 locuri la pozitia VIP, ceea ce presupune ca vom fi aproape de ring!

Ne intalnim la Wrestlemania Revenge Tour, pe 21 aprilie!