SPRE…. MOS CRACIUN!

August: vacanta (de vara), concurs (de vara), reduceri (de vara, campanie prelungita pana in septembrie). Octombrie: Halloween – reduceri de groaza. Noiembrie: Black Friday, all week long, alte reduceri. Decembrie: am inceput bine, am trecut deja de (mai micul) Mos Nicolae. Pe scurt, cam asa s-a derulat la noi cea de-a doua parte a anului 2016. Ce urmeaza? Spre ce ne indreptam?

Raspunsul este clar, simplu si la indemana oricarui copil trecut de 4 ani. Spre inca o vacanta si spre alte sarbatori – mai mari, mai numeroase si mai…bogate (speram cu totii), poate cu ceva zapada (speram si asta), pentru ca dupa Mos Nicolae am intrat in mod clar pe ultima linie dreapta spre….Mos Craciun!

Nu este oficial, nu este un obicei, dar, in mod practic si firesc, majoritatea dintre noi s-au obisnuit cu faptul ca odata trecut Mos Nicolae s-a deschis perioada de cumparaturi pentru Mos Craciun. Nu este ceva organizat si anuntat cu surle si trambite ca in alte parti  – in SUA, odata trecuta ziua de Black Friday se si da startul la Christmas shopping – dar cu totii intram deja intr-o febra. Ca incepem sa cautam din timp sau ca ne napustim cu o zi, doua inainte de Craciun in magazinele din mall-uri sau in cele online, asta este deja o alta discutie…. la care eu personal, nu vreau sa iau parte. Motivele se (sub)inteleg…

Ce as vrea sa propun acum insa sunt cateva….. repere si felul in care am “pavat” noi, cei de la www.101jucarii.ro, drumul spre…. Mos Craciun. Si pentru ca am pomenit de copiii de (+)4 ani, sa vedem cam la ce se pot astepta ei. In primul rand ei, dar nu doar ei, bineinteles. Minecraft vine cu o serie noua de la un producator nou – firma americana Jazwares, “a global master on preschool age toys” – care ne prezinta bine-cunoscutele personaje Alex, Steve, Creeper, Pigman, Golem sub forme si ipostaze noi. Alaturi de acestea, jucariile de plus, figurinele articulate si uneltele/armele specifice jocului – de dimensiuni mari (40-60cm), confectionate din materiale speciale – fac in continuare cu ochiul. Tot in categoria noutatilor, dar tintind un alt segment de varsta, se incadreaza eroii si personajele din seriile manga/anime Naruto. Cei care urmaresc (sau joaca) Naruto: Shippuden (Naruto: Cronicile Uraganului) sunt familiarizati cu numele lui Naruto Uzumaki, Kakashi Hatake, Sasori, Minato Namikaze si altii, dar mai putini familiarizati cu reprezentarile lor sub forma unor statuete DXF (DeluXe Figures) de 15cm inaltime, confectionate dintr-un PVC moale, placut la atingere, usor flexibil si lansate in toamna acestui an in editii limitate. Acestea, ca si numeroase alte exponate din linia DXF, sunt prezente si pe site-ul nostru www.101figurine.ro.

Pe drumul spre Mos Craciun si revenind la jucariile mai…clasice, haideti sa ne oprim pentru un scurt popas si la un club. Nu este un club oarecare, ci unul extrem de mare si de select, pe numele lui Club Penguin. Chiar daca situat pe taramuri vesnic inghetate, aici vesnic domneste voia buna, acompaniata de amuzament si rasete. Si cum sa nu te amuzi si sa nu fii cuprins de voie buna atunci cand ii privesti si te impreietenesti cu acesti puffles de toate culorile care te asteapta cu bratele deschise printre ei? Un motiv in plus, deloc neglijabi, ca sa te “inscrii” luna aceasta in Club Penguin este si faptul ca obtii o reducere de ….iarna, o reducere la jumatate(!), tocmai pentru a-l tenta si mai mult pe Mos Craciun. Iar daca tot am adus vorba de reduceri – pana la sfarsitul anului – atunci sa mai mentionam si…… Dar nu! Restul sunt surprize si va invitam sa le cautati si sa va bucurati de ele. Tot ce putem sa va dezvaluim acum este ca toate aceste jucarii ne fac sa ne comportam ca un copil, indiferent de varsta pe care o avem!

Pe langa toate aceste noutati si surprize (partial) dezvaluite sau sugerate, asa cum speram ca v-am obisnuit, va pregatim si altele…. de sezon. Care si in ce fel sunt acestea? Le veti descoperi cu siguranta. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa fiti pe faza si sa tineti drumul www.101jucarii.ro drept spre…Mos Craciun! Enjoy! 🙂