SUMMER SALE 2014 – PARTEA A DOUA

La inceputul lunii iulie a debutat campania noastra de reduceri  SUMMER SALE 2014. Asa cum mentionam in primul material de prezentare – https://blog.101jucarii.ro/ – perioada  urma sa tina 2 luni, pe parcursul carora veneam cu diferite feluri de reduceri. Ceea ce am si facut: am adaugat noi produse si noi categorii de produse la reduceri dar mai ales multe din produsele noi (de abia aparute pe site) le-am pus direct la…reduceri!

Pentru ca s-au implinit cele doua luni de SUMMER SALE 2014 si pentru ca….surprize  🙂 (ca sa citam un fan inrait), va anuntam ca: Prelungim perioada reducerilor pana pe 15 septembrie, prima zi de scoala din acest an si vom  aducem in continuare noi categorii la reduceri, pe scurt: SUMMER SALE 2014, PARTEA A DOUA!

In prima postare ne-am referit pe larg mai mult la figurine, statuetele, action figures si accesoriile care fac obiectul SUMMER SALE 2014. Azi a venit si randul celor mai mici dintre voi – fani ai jucariilor propriu-zise – sa se bucure de reduceri de preturi in cadrul campaniei. Ei, sau mai bine zis mamicile, taticii, bunicii si alte rude ale lor…totul e ca celor mici sa le placa si apoi sa ceara, aplicand tactici binecunoscute noua tuturor la o anumita varsta….:)

Pai cu ce sa incepem? Sunt atat de multe articole, incat e greu sa ne hotaram pe care sa le mentionam. Asa ca vom enumera doar categoriile mari, la care incep acum reducerile!

Pentru ca am am vorbit de jucarii pentru copii, atunci sa inceapa o aventura pentru ei, adica sa inceapa Adventure Time cu Jake, Finn sau Lady Unicorn. Jucariile si figurinele de plus din categoria Desenelor animate sunt atat de numeroase incat va lasam pe voi sa va alegeti singuri eroii preferati. Nu uitam nici de Peppa Pig, stiind ca peripetiile purcelusei si ale prietenelor ei Candy Cat, Suzie Sheep, Rebecca Rabbit si Zoe Zebra sunt la mare cautare, chiar daca acest serial animat este relativ nou in Romania. Nu acelasi lucru in ceea ce priveste noutatea s-ar putea spune despre Pokemon, categorie care are si ea suporterii ei devotati. Madagascar, adica Marty, Alex, Melamn, Stefano, Gia vor fi si ei prezenti in aceasta serie de reduceri. Si nu avem cum sa nu le amintim pe faimoasele, controversatele, haioase si totusi frumoasele papusi…urate Uglydolls!

Si pentru ca am vorbit despre Ice Bat, Fea Bea Blue, Little Ox sau Flatwoodsey, adica despre unele dintre noutatile de la Uglydolls, trebuie sa reamintim faptul ca si in aceasta a doua parte a campaniei SUMMER SALE 2014 vom avea in continuare noutati la preturi reduse! Asadar, sugestia noastra este sa va uitati cu atentie la bulinele albastre (reprezentand noutatile) si la cele rosii, simbolul reducerilor, din colturile imaginilor cu jucariile preferate. Aveti de unde alege, va asiguram! Pentru ca pe langa cele prezentate mai sus, mai puteti gasi alte peste 250 de articole – jucarii, figurine, papusi, masinute de colectie, diverse alte accesorii – care au mai ramas de la inceputul campaniei, din luna iulie, si care au reduceri de pret cuprinse intre 6 si 50% (!), majoritatea dintre ele avand un procent de reducere de 25-30%.

E mai mult decat rezonabil, speram noi. Si speram ca voi toti sa fiti in asentimentul nostru. Ne-ar lua chiar prea mult timp – si noua sa scriem, si voua sa cittiti – macar ca sa incercam sa insiram cateva dintre aceste categorii sau jucarii si figurine, asa ca va lasam placerea sa faceti voi un research pe http://www.101jucarii.ro/reduceri.html si suntem absolut siguri ca veti gasi ceva pe plac. O puteti face, ca doar inca e vacanta….ca doar inca e SUMMER SALE 2014!