SUMMERSLAM…. SUMMER CONTEST!

La ora inceperii acestor randuri, cu siguranta ca nu toti spectatorii dintre miile care au umplut Barclay Center din Brooklyn – New York s-au intors la casele lor. Unii dintre ei au mai ramas, tarziu in noapte (vorbim de ora locala a Coastei de Est din Statele Unite) la o bere cu prietenii si alti fani, rememorand fantasticele momente pe care le-au urmarit in ring cu putin timp inainte. Altii, nerabdatori, au cautat cu infrigurare inca de la iesirea din sala si au deschis site-urile de stiri si cele specializate in wrestling pentru a citi primele cronici ale jurnalistilor renumiti si a urmari clipurile video deja postate de catre simpli amatori, dar in acelasi timp fericiti spectatori.

Am intrat de ani buni in era in care informatia circula (inca) nu cu viteza luminii, ci a Internetului. Un mega-eveniment din SUA  poate fi urmarit live, streaming (chiar daca transmis pay-per-view, unii se pricep mai bine decat altii in ale internetului…. :D) sau macar minute-by-minute online in orice colt al lumii, din Uganda pana in Micronezia si din Insulele Faroe pana in – desigur! – Romania. Un mega-eveniment nu scapa fanilor, indiferent de zona geografica sau de fusul orar pe care se afla. Un astfel de mega-eveniment a fost si SUMMERSLAM 2016!

SummerSlam 2016 va ramane in istorie atat prin premierele sale cat si prin marcarea unor continuitati. SummerSlam 2016 a aliniat – asa cum era de asteptat – aproape toata crema WWE in materie de campioni si/sau showmen, acompaniati cu tot ceea ce trebuie – pundits faimosi, teme muzicale, sponsori renumiti, accesorii de tinuta si multa culoare – pentru a fi cu adevarat eventul verii in materie de wrestling. Showul si atmosfera nu au ramas datoare. Totul a fost glam si wow!

Cat despre campionii si participantii prezenti – winners & loosers deopotriva – cele 10 meciuri ale eventului + cele 3 ale pre-show-ului au vorbit de la sine. Chiar daca Roman Reigns nu s-a infruntat cu Dean Ambrose si nici Brock Lesnar nu a luptat impotriva lui John Cena (asa cum poate sugerau seturile de figurine promotionale SummerSlam 2016), i-am putut remarca printre castigatori, la fel si printre noutatile Elite Collection WWE de la www.101jucarii.ro pe Neville si pe „demonul” Finn Balor, primul detinator al centurii WWE Universal Champion, tiitlu inaugurat cu aceasta ocazie. Randy Orton, Dean Ambrose si The Miz s-au aflat si eu printre protagonisti. Protagonisti sunt si la noi, la preturi reduse, cu ocazia  Summer Sale 2016.

SummerSlam, Summer Sale…. so, why not a Summer Contest? Why not some summer prizes? Nu mai vreau acum sa va ofer niciun amanunt despre marele eveniment din seara (noaptea in Romania) zilei de 21 august. Nu mai vreau pentru ca vreau sa va las acum pe voi! Si vreau sa va propun – cum spuneam mai sus – un Summer Contest, un concurs de vara care sa celebreze asa cum se cuvine SummerSlam 2016! Ce ziceti? Ready?

Daca am sarbatorit Wrestlemania 32 prin organizarea unui concurs, voi ati onorat concursul asa cum se cuvine, iar noi, la randul nostru, (speram ca) am „onorat” participantii, de ce sa nu repetam totul si pentru SummerSlam, mai ales ca, asa cum mentionam, aceasta a 29-a editie a fost una speciala? Credem ca o alta mare manifestare din lumea WWE merita din plin. Iar voi, fanii impatimiti ai acestui grandios sport-show, meritati deasemenea!

Asadar, Summer Contest! Tema: SummerSlam 2016. Perioada: 24 august – 04 septembrie. Modalitatea de participare: orice fel de reviews, comentarii, articole, texte, fisiere audio, grafica, artworks, clipuri video, etc, etc, etc. Orice este permis – in limitele sportivitatii! – dar, dupa cum stiti, apreciem in primul rand originalitatea si creativitatea. Premii: surprize! In rest…..mult succes tuturor!

SummerSlam 2016 a luat sfarsit. Incepe Summer Contest la www.101jucarii.ro!