The Joker Bank Robber – Hot Toys |101Jucarii Review

Hey, 101Jucarii!

Sunt Alex si am venit cu primul meu review, pentru figurina The Joker Bank Robber –  pentru concursul de vara 2014 organizat de voi, 101Jucarii.

I believe whatever doesn’t kill you simply makes you…stranger.”  Sunt cuvintele pe care Heath Ledger le-a folosit pentru a inspira fanii si pentru a propulsa The Dark Knight (2008) pe locul patru in lista celor mai bune filme din lume. Figurina poarta costumul cu care a debutat in triologia The Dark Knight si are aproximativ 31 cm inaltime. Este produsa de maestrii de la Hot Toys. Are un corp extrem de articulat, peste 32 de puncte de articulatie.  Imbracat intr-un costum extrem de detaliat, include camasa, costum si pantofi.

Sculptura la cap este extrem de realista iar pictura de pe fata lui Joker ii confera acestuia privirea lui rece, intentii rele… vopselele sale remarcabile si destule cicatrici. Figurina costa £264.99 atunci cand a fost lansata (in anul 2008).

Figurina vine cu foarte multe accesorii incluzand: pistol, shotgun, cutit -sac cu 16 grenade, carti joker, banknote, stand cu background autobuz de scoala si, nu in ultimul rand, cap interschimbabil cu celebra masca.

Cutia este foarte bine lucrata, pe ea este desenata masca lui Joker, sus (stanga) este logoul triologiei The Dark Knight iar pe la mijloc este scris “The Joker” intre niste bancnote personalizate in stilul lui Joker.

Inca o data, ma numesc Alex si cam aceasta a fost primul meu review. Multumesc pentru atentie celor care au vazut acest review. Sper ca v-a placut! Pe data viitoare!