The Undertaker Elite Collection Flashback Figure

Hey tuturor!

Sunt Alex si am revenit cu cel de-al treilea review pentru concursul din aceasta vara. **you-re REAST IN PEACE**, cuvintele specifice unei mari legende a WWE-ului. Dupa meciul pierdut de Undertaker la Wrestlemania 30,meci care i-a distrus streakul, ne aducem aminte de momentele lui de glorie din 1994 in care purta costumul negru si violet cu cravata, momente memorabile ale unei legende ce va ramane tot timpul in mintea si in sufletul meu (poate si al vostru) si poate, o data o sa fie introdus si in Hall Of Fame pentru tot ce a facut Undertaker in WWE. Streak-ul lui legendar la Wrestlemania care a durat pana anul acesta, in tot acest timp avand adversari care mai decare mai buni, a rezistat atata timp, atatea meciuri castigate, atatea centuri, si totusi a ajuns doar o legenda.

Astazi voi discuta despre figurina care il imortalizeaza pe Undertaker, Elite Collection Flashback, lansata in 2013:

  • Ambalajul Pe cutia figurinei este ca pe orice figurina WWE  Mattel,jos in colt (partea dreapta) imaginea lui Undertaker din 1994 (specific figurinei). Figurina are acelasi echipament ca in poza de pe cutie, specific anului 1994. Sus in colt (partea stanga) este logo-ul WWE. Langa imaginea lui Undertaker de pe cutie este scris Elite Collection Flashback (ceea ce inseamna ca vor sa recreeze figurine care imortalizeaza legende din WWE din trecut). Pe spate este de asemenea, imaginea lui Undertaker cu echipamentul care il are si figurina si scrie cate ceva despre cariera acestuia din WWE.
  •  Accesorii Aceasta figurina vine cu celebra palarie a lui Undertaker cu panglica violet si cravata specifica costumui, neagra cu dungi violet. Masca este foarte frumos pictata si are detalii usor lucrate pe ea, facuta din cauciuc, detasabila.
  •  Despre Figurina Fata lui Undertaker este foarte frumos lucrata si in ochii lui putem vedea oroarea care ne inspaimanta (mai ales cand eram mai mici si ne uitam pentru prima data la Wrestling). Are parul lung si negru pentru a-l face mai horror. Costumul sau este negru iar manusile sunt mov cat si o parte din cizme (cealalta parte este neagra). Are pictate foarte frumos si detaliate tatuajele celebre ale fenomenului. Are in jur de 20 de articulatii. Figurina este inspirata de la ppv-ul anual Summerslam din anul 1994 cand Undertaker a revenit pentru a dovedi ca acel Undertaker de atunci era un impostor.                                                                                                                                                                                                                                                                                            Sper ca v-a placut cel de-al 3-lea Review al meu si ne vom vedea poate data viitoare cu un alt review legat despre o noua figurina interesanta.  Inca o data sunt Alex si va salut!