ULTIMELEEEEE ….NOUTATI!

Iata-ne si pe ultimele….zeci de metri ale anului. Am intrat in ultima luna, decembrie, cea care ar trebui sa fie plina de bucurii si de cadouri. Deschiderea a facut-o Mos Nicolae – sunt convins ca toti ati fost cuminti si ati gasit cate ceva in ghetute – dar marile evenimente urmeaza sa vina: vacanta, sarbatorile, darurile multe, (poate si) zapada. Ultima luna…. deci si cate ceva despre ultimele noastre noutati din acest an!

Suntem inca sub impresia celebrarii manga/animes de la Nijikon 2015, asa ca o sa incepem cu Dragon Ball. Am constatat ca are numerosi fani in Romania, asa cum are si numerosi fani pretutindeni in lume. Si pentru ca sunt numerosi, acum cateva zile s-a depus o petitie online care cere schimbarea numelui unei planete (reale) in….Namek, un simbol pentru Dragon Ball si Dragon Ball Z. S-au strans cateva zeci de mii bune de semnaturi in acest scop si puteti semna si voi. Nu avem jucarii si figurine cu Namek (ar fi culmea!), dar ii avem ca noutati pe protagonistii Goku (in mai multe ipostaze si….inaltimi), Bardock (nimeni altul decat tatal lui Goku – ambii confectionat din materiale de foarte inalta calitate – si bunicul lui Gohan) sau Piccolo, demonul namekian (v-ati prins acum ce e cu planeta Namek!?). O fi el demon, dar arata excelent sub forma de figurina DXF (deluxe figure), cu stander personalizat. Si mai avem niste surprize in ceea ce priveste Dragon Ball…. De trading figures ati auzit? Hah, nu spunem mai multe, dar surpriza e absolut completa cu ele! J

Jocul Minecraft isi mentine marsul triumfal, castigand pe zi ce trece noi si noi adepti. Innoirea lui este continua, la fel ca multiplicarea jucariilor reprezendand eroii si personajele ce compun acest univers. Noi animale si-au facut aparitie sub forma unor haioase si pufoase jucarii de plus: un Ocelot, o oita (Baby Sheep), un purcelus (Baby Pig). Daca nu va place sa va jucati doar cu cate un singur personaj, solutia este simpla: seturile de 4 – Mobs (adica o selectie compusa din aia…rai din joc) sau 5 elemente – Saddle (daca avem o sa, trebuie sa fie vorba si depsre macar un calut si un calaret, nu?) sunt mai complexe si le puteti aranja sau combina dupa placul vostru. Doar am spus ca Minecraft se innoieste mereu, nu?

Dupa Dragon Ball ne intaorcem putin in universul japonez al manga/animes ca sa spunem cateva cuvinte si despre preferatul nostru, Naruto. Cum am mai spus-o, pe Naruto noi l-am adus primiii in Romania. Asa ca avem o ….datorie la el, asa ca incercam sa aducem tot timpul cele mai interesante noutati ale seriei. Iar acum, cele mai interesante noutati in ceea ce il priveste sunt  figurinele deluxe (DXF – deluxe figures) Naruto si Sasuke din linia Shinobi Relations, fiecare prevazuta cu un stander special astfel incat ele se pot cupla intr-un singur display.

In mod categoric, cel mai asteptat film al finalului de an este noul Star Wars. Episode VII: The Force Awakens (Episodul VII: Forta se trezeste) este prevazut a avea debutul la mijlocul lunii, cu doar cateva zile inainte de sfarsitul lui 2015, dar – spre deliciul fanilor, inclusiv al membrilor Star Wars Club Romania, pe care i-am vazut „desfasurandu-se” la Nijikon – si-a trimis in avangarda cateva serii de figurine reprezentand pe unii dintre eroii pe care ii vom intalni in film. Seriile Armor Up sau Jungle/Space 2015, figurine de cate 10cm inaltime, cu arme asamblabile, diferite doar prin numarul de puncte de articulatii, ni-i readuce in memorie pe Luke Skywalker, Boba Fett sau Chewbacca, dar ne fac cunostinta si cu unele personaje noi, cum ar fi Poe Dameron, Captain Phasma, versiunile noi (imbunatatite, evident, dupa 30 de ani de cercetari) de Stormtroopers si alti…trupeti (Flametrooper, Resistenace Trooper). Asa ca, pana apucam sa vedem filmul, haideti sa ne familiarizam cu personajele sub forma jucariilor!

Ce ne mai ramane acum de facut? Doar un indemn de a va bucura de ultimeleeee noutati si de cadourile care urmeaza in curand sa curga si de a va ura o luna cat mai perfecta, urmata de un 2016 (cel putin) la fel de perfect! Sarbatori Fericite tuturor! 🙂

Ah, era sa uit: se apropie si concursul de iarna! Stay tuned!