Vestitorul primaverii la 101jucarii.ro este Sheamus!

La 101jucarii.ro primavara aduce noutati in wrestling!

Il veti gasi pe atat de mult asteptatul Sheamus – The Celtic Warrior, singur in seria de baza 7 si impreuna cu Triple H in seria 9, ambele de la Mattel.

Avem serii noi din colectia 2 Pack: John Cena vs. The Viper Randy Orton, MVP & Mark Henry, Morisson vs Zigler, The Big Show & The Miz, CM Punk & Luke Gallows, David Hart Smith & Tyson Kid.

Gasiti noutati action figures din seria Elite, cu accesorii: Hornswoggle, S. Michaels, Matt Hardy, Tyson Kid, JTG precum si serii noi din colectia de baza: Rey Misteryo, Yoshi Tatsu, Mike Knox, Chris Masters si inca multi altii.

Primavara ne aduce si noutati din TNA de la Jakks Pacific: Jeff Hardy, Hulk Hogan si Sting.

Si pentru ca primavara se va face simtita curand, am aduse pentru voi si multe accesorii: tricoul mov, sapca, setul de banderole, ceasuri, bratari, lanturi si postere toate ale lui John Cena.

Bucurati-va de primavara care se va face simtita curand, bucurati-va de jucarii wrestling de la 101jucarii.ro, bucurati-va de noutatile pe care vi le aducem, bucurati-va de copilarie si de toate personajele care o fac sa va fie mai frumoasa!