VINERI, 13

Da, vineri, 13. Adica azi. Nu numai azi, dar si azi. Sau mai ales azi, la www.101jucarii.ro. Depinde cum vrem sa o luam si sa o interpretam. Pentru ca vineri 13 poate insemna o zi in care ghinioanele se tin lant sau – ei bine, o zi in care ghinionul se sparge si ai parte de bucurii. De aceea spuneam ca depinde cum vrem sa interpretam si cum ne e norocul. Sau…ghinionul.
Oricum, daca e sa vorbim despre ghinion – sau despre ghinionul suprem – aici o facem doar in teorie. Despre numarul 13 se spune ca aduce ghinion. De ziua de 13 e bine sa te feresti. Dar cand 13 pica si intr-o zi de vineri….auchhh! Ce se poate intampla, nu are rost sa detaliem. Fiecare are experientele lui cu vineri 13 si ne poate povesti despre ele. Insa mai exista un vineri 13. Vineri, 13 – Friday the 13, adica o inspaimantatoare serie de filme horror ecranizata pe parcursul a aproape 30 de ani. Seria s-a bucurat de un asemenea succes – cu alte cuvinte, a generat o groaza atat de mare! – incat “eroul” ei, ucigasul Jason Voorhees, a devenit exponentul tuturor ucigasilor si criminalilor iar Friday the 13 a ajuns simbolul horror!
Dar nah, asa cum spuneam inainte, asta e doar teorie luata din filme. Niciunul dintre noi nu este amenintat de asasini mascati, niciunul dintre noi nu este urmarit de indivizi cu satare, topoare sau lame de fierastrau insangerate (cum vedem in Saw), nimeni nu este pandit de monstrii infricosatori care zboara dintr-o lovitura capul victimelor (asta ar face un Predator sau un Alien) sau le devoreaza instantaneu. Asa ca…relax!
Am inceput sa vorbim despre tot mai multe personaje care au legatura cu…groaza. Tot asa putem sa ii mai mentionam pe cei din The Hunger Games, Resident Evil si Prometheus, pe Freddie Kruger din Cosmarul de pe Elm Street (Freddie chiar apare si intr-un film din seria Vineri, 13) sau masca aducatoare de moarte (multa moarte si multi morti) din Scream, o alta celebra serie horror. Toti au legatura, mai mult sau mai putin, cu Vineri, 13! Dar toti astia – si multi altii! – au legatura si cu magazinul nostru! Adica ii gasim si la www.101jucarii.ro. Si pentru ca am spus la inceput ca incercam sa transformam ghinionul lui vineri, 13 intr-o mica bucurie, sunt convins ca v-ati dat de fapt seama: facem reduceri la figurinele care, intr-un fel, sunt legate de Vineri 13! Sau, mai clar: in perioada (vineri,) 13 – 15 septembrie avem promotii si oferte la Collectables (17+)! Si nu doar la ele! Incepe campania END OF SUMMER SALE!
Nu e momentul acum sa incercam sa lamurim care e treaba cu acel 17+ care apare langa rubrica Collectables. Colectionarii desigur stiu despre ce este vorba. Multi dintre prietenii nostri de asemenea cunosc. Pentru cei care nu stiu, promitem ca o sa revenim in curand cu informatii. Dar pentru ca tot suntem in vineri, 13, vrem sa mai semnalam si prezenta unei noi linii – Monster Select – care debuteaza cu o fascinanta figurina superdetaliata, The Creature from The Black Lagoon. Si pentru ca Monster Select face parte din Marvel Select si pentru ca am spus ca reducerile nu vor fi doar la Collectables… ei bine, va sfatuiesc sa aruncati o privire mai atenta la ele in perioada 13-15 septembrie! Cred ca veti avea niste surprize placute. Si asta nu doar la Marvel Select, ci si la DC Universe, ca doar competitia dintre aceste 2 mega-companii producatoare de super-eroi continua pe toate planurile! Si continua si azi – vineri, 13!
Cam asta ar fi pentru weekendul 13-15 septembrie. Sau nu chiar. Am mai ramas datori cu o lamurire. Am spus ca incepem campania END OF SUMMER SALE. Si, cum sper ca v-ati dat demult seama ca suntem seriosi, doar nu o sa tinem o campanie numai 3 zile. Gasiti la noi Marvel Select, Marvel Universe si alte…”minuni”. Dar “minunea” noastra – END OF SUMMER SALE – nu va tine doar 3 zile! Vineri, 13, campania abia incepe! Si cum va continua….o sa aflati pe www.101jucarii.ro, luni, in 16, cand va intoarceti acasa dupa prima zi de scoala! Asa ca…weekend placut si succes de luni incolo! 