Wrestlemania 31, by Lucas

Un wrestlemania destul de bun. M-a uimit intoarcerea lui The Rock, DX si NWO. Niste legende adevarate cu care nu ne vom mai intalni niciodata !

Main event-ul: Brock Lesnar vs Roman Reings, un meci in care Brock il conduce pe Roman aproape tot timpul. La final m-am asteptat ca Rollins sa isi incaseze servieta Money in the Bank. Normal ca a castigat ttitlul.

HHH vs Sting: Nu mi-a placut meciul deoarece Hunter a castigat in fata legendei Sting. Dar m-a uimit intoarcerea  DX-ului si a NWO-ului. Calitatea meciului a fost buna deoarece am avut in ring 2 legende adevarate.

Ladder match: Scurt dar frumos. In acele 15 minute am avut un ladder match uimitor. Mi-a placut cum Luke Harper l-a aruncat pe Dean in scara cu un power boom: uimitor! Iar castigatorul era de asteptat sa fie Daniel Bryan.

Undertaker vs Bray Wyatt:  Undertaker parea intr-o forma mult mai buna ca la wrestlemania 30. The Phenom a facut un meci bun in fata lui Bray si de aceea, Undertaker ramane o legenda adevarata. Sa speram ca la wrestlemania 32 vom avea parte de un Undertaker vs Sting.

John Cena vs Rusev:  Rusev cu o intrare magnifica, ca fiind un rus adevarat, chiar daca el este bulgar. In acest meci am avut 2 luptatori care se urasc. Era de asteptat ca John Cena sa castige pentru ca era cam ciudat ca un rus sa tina centura United States . Un meci frumos in care John a castigat ,,cu ajutorul Lanei’’.

Un wreslemania spectaculos in care nu am simtit ca am pierdut degeaba 4 ore. Visez ca intr-o zi sa fiu si eu acolo!