Wrestlemania 31, by Mircea

Hmmmmm…Wrestlemania 31?

Dupa mine este cel mai frumos Wrestlemania din istorie!

In primul rand,cel mai fascinant lucru a fost intoarcerea DX dar si a NWO care pentru multa lume a insemnat intoarcerea in copilarie. Ce poate fi mai frumos decat sa vezi legendele WWE in acelasi loc? Sa simiti aceeasi emotie si sa vezi cum timpul sta in loc atunci cand Sting apare in ring si da tot ce are mai bun!

Eu asta zic ca e un moment Wrestlemania pe cinste!

In al doilea rand, intorcandu-ne in prezent, dupa mine, un moment excelent a fost main event-ul Brock Lesnar versus Roman Reigns. Un spectacol pe cinste! De la artificii la coregrafii si tot asa. Bestia ringului pur si simplu a distrus tot ce mai putea din Roman Reigns. Un moment neplacut mie a fost cand Seth Rollins a incasat servieta Money in the Bank. Pur si simplu imi doream sa castige Roman!!

Dar nu pot sa spun ca nu a fost o treaba Best for Business. 

In al treila rand, The Phenom, Undertaker s-a intors dupa un an, unde la Wrestlemania 30 toti am fost surprinsi sa vedem cum Undertaker nu a mai putut face nimic… Dar anul acesta a dovedid ca nu degeaba il cunoaste toata lumea. A dat tot ce a putut si a demonstrat inca o data ca este o LEGENDA.

In ultimul rand, celelalte meciuri cum ar fi Cena vs. Rusev sau Ladder Match-ul pentru centura intercontinentala au contribuit si ele la crearea unui show extraordinar. In concluzie, ma bucur ca am putut sa particip din camera mea la acest spectacol si sa imi traiesc copilaria asa cum trebuie. Va multumesc si voua ca m-ati ajutat sa ma bucur de-a lungul anilor de acest fenomen faimos, WWE!.