wwe de la 7 ani, de Adolf Dumitrescu

Salut,

Astazi o sa va spun povestea mea:

Ma cheama Dumitrescu Adolf si sunt un baiat de 13 ani care de la varsta de 7 ani era un fan infocat al wrestling-ului! Imi aduc aminte si acum primul meu show de Raw cand noaptea stateam aproape adormit, imbracat cu ticoul cu John Cena (pe care inca il mai am si il tin ca amintire) ma uitam cu sufletul la gura, am iubit acest sport! Imi aduc aminte si cand intr-o vacanta 2 sapatamani au dat decat TNA, imi venea sa inebunesc, deoarece nu sunt un fan al TNA-ului! Imi amintesc cand am vazut wrestlemania 23 (din pacate pe 22 l-am pierdut) mi-a placut la nebunie si la final cand a castigat Cena (preferatul meu pe vremea aceea) am inceput sa plang gandindu-ma cat de departe a ajuns acel, nu pot sa ii zic om, acel super erou , chiar daca a iesit cu capul spart el nu a renuntat ci a continuat si pana la urma a putu sa il bata pe Shawn Michaels!

Sau meciul dintre Taker vs Batista si acela un meci memorabil in care am stat cu sufletul pana la gura (in acel meci tineam cu Undertaker) pana la urma si fenomenul a triumfat invingandul pe Batista si ducandu-si recordul la 15-0.

Eu acum va spun din suflet Undertaker este considerat de mine un fel de Batman sau Super-man sau chiar Spider-man deoarece el nu este un simplu om avand 18 victorii din 18 posibile la Wrestlemania, deaia il iubesc si il respect si sper ca anul acesta sa fie 19-0!

Imi amintesc si Wrestlemania 24, un alt Wrestlemania frumos si captivant in care am stat cu sufletul la gura cand John Cena ii face Fu (ase se numea intainte) sau Attitude Adjustment (sper ca am scris corect daca nu, scuzati) si Randy Orton venind cu un picior in cap i-a furat centura WWE de sub nas.

Sau meciul Undertaker vs Edge cand am injurat in acel meci cat m-au tinut plamanii din cauza interfentelor celor din La Familia! Oricum Taker a iesit triumfator avand 16-0!

Un moment in care iar am plans a fost meciul de la One Night Stand Extreme Rules 2008 cand Taker a pierdut centura mondiala si a trebuit sa se retraga, ce-i drept doar pentru 2-3 luni, revenind la SummerSlam! Imi aduc aminte cum am urmarit anul trecut Wrestlemania 26 cu televizorul fara sonor deoarece tata era acasa si nu ma lasa ma uit, cat de greu a fost fara sa aud zgomotul arenei din Pheonix dar oricum a trecut. Sau cand am vazut SummerSlam 2010 live pe chat cu toti prietenii mei ce moment frumos cand a revenit Undertaker!

Anul acesta abea astept Wrestlemania 27, o sa ma uit live si la acesta, oricum mai e. Deci sunt un baiat caruia ii place Wrestlingul un pic prea mult, un baiat care nu a ratat niciun Wrestlemania, Elimination Chamber , SummerSlam sau alt PPV din 2006.

Va multumesc pentru timpul acordat si sper ca v-a placut povestea!

Cu Drag Adolf!!!

– trimis la data de 13 martie 2011 –